Comenzile beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid*

X

Acasa > Agende personalizate

Info & Stocuri

0745 679 314

comenzi@advicemedia.ro

Agende personalizate

Oferim o gama variata de agende personalizate, de la agende A4, A5 si pana la agende datate sau nedate. Toate modelele de agende de mai jos pot fi personalizate pe coperta prin tampografie sau print UV. 

Majoritatea agendelor personalizate au coperti cusute, buretate, cu colturi rotunjite si semn de carte. In pagina fiecarui model de agenda personalizata gasiti o prezentare detaliata a specificatiilor tehnice, informatii despre dimensiunea agendei, numarul de pagini, tipul de hartie din interior, aspecte ce tin de finisare, precum si informatii referitoare la tehnica de imprimare. 

Ordoneaza dupa

Filtrare dupa

Promotii

Realizam agende personalizate elegante si la preturi accesibile. Personalizarea fiecarui model de agenda se face pe coperta in policromie, intr-o singura culoare sau in doua culori. 

Grafica utilizata in personalizarea agendelor va fi oferita de catre client si trebuie sa fie in armonie cu nuantele modelului de agenda ales. Dupa personalizare, agendele pot fi utilizate cu succes atat in comunicarea interna, cat si in cea externa.

O agenda personalizata reprezinta o optiune potrivita pentru cadourile corporate oferite cu diverse ocazii partenerilor de afaceri, clientilor sau furnizorilor.

Daca optati pentru includerea unui agende intr-un cadou corporate,  va recoamndam ca alaturi de acesta sa oferiti si un pix personalizat cu logo-ul companiei pe care o reprezentati. 

Site-ul personalizate.info permite clientilor sa comande online agende personalizate indiferent de locatia in care se afla. Aceasta facilitate contribuie la reducerea timpilor de comanda si vizeaza eficientizarea procesului de comunicare cu clientii.

Orice model de agenda peronalizata poate fi comandat direct de pe site, nefiind nevoie sa va deplasati la sediul firmei noastre.

O descriere detaliata a pasilor ce trebuie parcursi pentru plasarea unei comenzi online se regaseste in pagina Comanda online

Livrare agende personalizate

Taxa de transport pentru comenzile de agende personalizate va fi achitata de catre client si este in valoare de 11 lei pentru primul kg si 0.8 lei pentru kg aditionale. Greutatea pentru 50 de agende personalizate este de aproximativ 20 kg (greutatea difera in functie de tipul de agenda ales). Mai multe detalii gasiti in sectiunea Despre livrare

Plata agende personalizate

Comenzile ce includ agende personalizat vor fi achitate rambrus (la livrarea produselor) sau prin O.P. Sectiunea Despre plata include o serie de informatii suplimentare despre cele doua modalitati de achitare a produselor comandate.