Comenzile beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid*

X

Acasa > Brichete personalizate

Info & Stocuri

0745 679 314

comenzi@advicemedia.ro

Brichete personalizate

Toate modelele de brichete personalizate prezentate in continuare pot fi personalizate cu informatiile oferite de client. Brichetele personalizate sunt din gamele Tokai si Unilite. Clientii au posibilitatea de a alege brichete mini, slim sau clasice. Culorile difera de la un produs la altul si trebuie sa fie in armonie cu nuntele ce vor fi utilizate in procesul de personalizare brichete.

Pentru a vedea mai multe detalii despre fiecare tip de bricheta personalizata in parte, accesati imaginile de mai jos si veti fi redirectionati spre pagina de produs, unde gasiti informatii despre culorile disponibile, modalitatea de aprindere, tipul de personalizare, materialul din care sunt concepute si tehnica de personalizare a brichetelor. 

Pentru a va diferentia, orice bricheta personalizata poate fi lacuita selectiv. 

Ordoneaza dupa

Filtrare dupa

Promotii

Puteti plasa comenzi online de brichete personalizate mecanice, clasice, cu desfacator sau aprindere piezo. Pretul pentru serviciul de personalizare brichete difera in functie de tiraj, de modelul de bricheta ales si de tipul de personalizare pentru care optati (intr-o singura culoare, in doua culori sau policromie). Preturile pot fi calculate pe site, in pagina fiecarui produs existand un calculator pus la dispozitia clientilor. 

Materialele promotionale personalizate au atat avantajul vizibilitatii, cat si pe cel al utilitatii. O bricheta personalizata cu datele companiei face parte din materialele promotionale utilizate cu succes pentru promovarea afacerii. 

Oferim servicii de personalizare brichete in policromie, intr-o singura culoare sau in doua culori. Personalizam atat brichete mecanice, cat si cele cu aprindere piezo. Personalizarea se poate realiza pe o singura fata sau pe ambele, in functie de specificatiile clientilor. 

Comenzile de brichete personalizate se realizeaza online, iar livrarea se face prin curier rapid. 

Alaturi de brelocuri personalizate, brichetele pot fi incluse in cadourile corporate si oferite partenerilor de afaceri. 

Pentru efectuarea unei comenzi online de brichete personalizate, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1. Apasati butonul Adauga in cos.
2. In acest moment, veti fi directionat spre pagina cu cosul de cumparaturi.
3. Apasati butonul Trimite comanda si veti fi redirectionati spre pagina cu datele de facturare si livrare.
4. Daca sunteti client nou, atunci completati datele din formular si apasati butonul de Finalizare comanda.
Daca sunteti clientul nostru, apasati butonul Autentifica-te acum! si introduceti doar e-mail-ul si parola.
5. Dati click pe Finalizare comanda.
6. Ultimul pas se refera la incarcarea fisierelor si la mentionarea eventualelor comentarii si observatii referitoare la comanda de brichete.

Dupa ce ati incarcat fisierele si ati apasat butonul Salveaza la comanda, veti fi contactat de un reprezentant al firmei noastre pentru detalii suplimentare. Din acest moment, veti detine un cont pe site-ul nostru, datele de livrare si facturare furnizate putand fi folosite la comenzile ulterioare. Accesand contul, puteti vedea toate comenzile pe care le-ati efectuat, precum si detaliile referitoare la acestea.

Livrare brichete personalizate

Transportul este gratuit prin curier rapid pentru comenzile de brichete personalizate.

Livrarea brichetelor se face in toata tara pe raza localitatilor din aria de acoperire a firmei de curierat. Mai multe detalii despre transportul produselor personalizate, gasiti in sectiunea Despre livrare.

Plata brichete personalizate

1. Ramburs - direct la curier, la livrarea produselor (se adauga 5 lei fara TVA, tariful de ramburs curier)

2. Ordin de plata (OP) - plata se va face inainte de trimiterea coletului, prin banca, in baza facturii proforme emise de compania noastra. In acest caz, la valoarea finala a comenzii nu se mai adauga taxa de ramburs curier. 

Precizarile de mai sus sunt valabile pentru toate produsele personalizate de pe site-ul nostru: pixuri personalizate, creioane, brelocuri, memorii USB, carti de vizita, scrumiere, agende, portcarduri.