Comenzile beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid*

X

Acasa > Cani personalizate

Info & Stocuri

0745 679 314

comenzi@advicemedia.ro

Cani personalizate

Oferim o gama variata de cani personalizate: cani ceramice, cani termosensibile, cani termoizolante, cani din plastic, cani din otel inoxidabil etc. Cani personalizate in culori vii la calitate fotografica si preturi competitive, cu posibilitatea de a fi comandate direct de pe site.

Datorita utilitatii lor, canile personalizate cu logo-ul companiei pe care o reprezinti pot constitui un cadou corporate de succes. Metoda de personalizare difera in functie de produsul ales. Detalii despre tipul de personalizare, precum si specificatii tehnice detaliate pot fi gasite pe pagina fiecarui produs in parte. La cerere, canile pot fi ambulate individual in cutii albe nepersonalizate.

Lasa calitatea acestor cani corporate sa reflecte calitatea produselor si serviciilor pe care le oferi.

Ordoneaza dupa

Filtrare dupa

Promotii

Pagina 1 din 2

Prin personalizate.info oferim o selectie variata de cani personalizate, de la cani din ceramica, la cani din plastic, cani termosensibile sau cani termoizolante sub diverse forme, dimensiuni, culori si stiluri.

O cana personalizata - un cadou corporate de succes

Prin personalizare, canile se transforma in cadouri corporate de success ce pot fi oferite clientilor sau partenerilor de afaceri la sfarsit de an sau cu ocazia diverselor evenimente. Aceste cadouri pot fi completate cu usurinta de coastere sau suporturi pentru cani si pahare.

O cana personalizata este un mijloc de promovare versatil, ieftin si practic. Datorita utilitatii lor, astfel de produse vor fi cu siguranta pastrate si folosite de catre cei care le primesc. 

Cani personalizate pentru baruri si restaurante

Daca detii un bar sau un restaurant este ideal sa folosesti astfel de obiecte promotionale si sa servesti bauturile in cani sau pahare personalizate cu logo-ul afacerii tale sau poate cu un mesaj care sa aduca un zambet de fericire pe chipurile clientilor tai. 

Imprimare cani

Personalizarea canilor se realizeaza prin sublimare, ceea ce permite imprimarea elementelor grafice sau a textului la calitate foto si in culori vibrante. Sublimarea este o tehnica de imprimare care confera personalizarii o rezistenta indelungata, cerneala fiind incorporata direct in suprafata canii.