Comenzile beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid*

X

Acasa > Comanda online produse personalizate

Comanda online produse personalizate

comanda online 02.jpg

In aceasta sectiune puteti afla informatii despre pasii care trebuie parcursi pentru efectuarea unei comenzi online pe site-ul www.personalizate.info

Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Filtrele categoriilor va vor ajuta sa restrangeti numarul produselor cat mai aproape de optiunile dumneavoastra. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul Adauga in Cos.

adauga in cos.jpg

Cosul de cumparaturi

Dupa adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi.

cos produse personalizate

Aici, veti avea posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea, modul de personalizare, culoarea produsului sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti folosi meniul din stanga.

In pagina cosului de cumparaturi, veti putea alege modalitatea de plata si modalitatea de livrare. Puteti opta pentru plata la livrare sau prin ordin de plata. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.

Detaliile de livrare si comanda

Dupa ce ati ales produsele, apasati butonul trimite comanda.

buton comanda.jpg
In acest moment, veti fi redirectionati in pagina cu datele facturare si livrare.

autentificare.jpg

Acum, trebuie sa alegeti una dintre urmatoarele variante:

a. In cazul in care sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul Finalizare comanda.
b. Daca sunteti deja client, apasati butonul Autentifica-te acum buton autentificare.jpg si introduceti doar e-mail-ul si parola. Din acest moment vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda.

autentificare client.jpg

Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati Finalizare comanda.

Incarcarea fisierelor

Dupa introducerea datelor de livrare, sunteti condusi spre pagina de mai jos care va permite incarcarea fisierelor cu care urmeaza sa va personalizam produsele comandate. Tot aici, puteti face alte observatii sau recomandari de care trebuie sa tinem cont in momentul livrarii produselor.
incarcare fisiere.jpgDupa incarcarea fisierelor si apasarea butonului Salveaza la comanda, comanda dvs. va fi inregistrata, iar, in cel mai scurt timp, veti fi contactat prin e-mail sau telefonic de un reprezentant al firmei noastre.

Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi, puteti vedea comenzile efectuate, date de facturare si alte notificari.