×

Autentificare

Am uitat parola

Inregistreaza-te

×

Registration

Informatii profil

Date logare

sau Autentificare

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Testimoniale
Mihai Iliescu, Co-Founder - Sinaps Marketing

Colaboram cu Advice Media pentru diverse materiale si am constatat un raport pret-calitate foarte bun. Recomandam tuturor celor care doresc calitate, un pret bun si promptitudine.

Alina Diaconu -  AS Training & Coaching

Suntem multumiti de modul in care am colaborat in ultima perioada. Sunteti unul dintre furnizorii cu care ne-ar face placere sa colaboram mai mult in viitoarele noastre proiecte.

Maria Bilasevschi – Casa de Cultura “Mihail Ursachi” Iasi

O echipa de profesionisti care ne-a oferit atat consiliere, cat si multiple solutii de personalizare la preturi competitive. Vom colabora, cu siguranta, si pentru viitoarele proiecte.

Ionut Iacob

Am primit cartile de vizita si vreau doar sa va multumesc pentru rapiditate si calitatea lor. O sa revin oricand cu placere.

Laurentiu Ionici – Experience Source

Multumim frumos pentru intelegere si promptitudinea cu care ati realizat aceasta comanda. Ati dat dovada de profesionalism. O sa revenim ca si client al dumneavoastra.

Articole recente
Mouse pad-uri personalizate
Un mousepad (SUA) sau mouse mat (Marea Britanie) este o suprafata pentru plasarea si deplasarea unui mouse de calculator. Un mousepad sporeste gradul de utilizare a mouse-ului, comparativ cu utilizare ...
Lanyard-uri si suporturi pentru ecusoane personalizate
Lanyard-urile si suporturile pentru ecusoane sunt un mod foarte eficient si totodata ieftin de a-ti promova afacerea atunci cand mergi la conferinte sau la intalniri. De aceea venim in ajutorul tau si ...
Huse personalizate pentru telefonul mobil
Husele pentru telefoanele mobile de astăzi au un scop mult mai mare decât acela de a proteja pur și simplu dispozitivul portabil preferat de pericol - acestea au devenit un mijloc de auto-exprimare ...

Politica de confidentialitate

S.C. Advice Media S.R.L. (advicemedia.ro) este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. 24489.

 

S.C. Advice Media S.R.L. isi propune sa ofere utilizatorilor site-ului o experiență online sigura, asigurandu-se ca informatiile introduse in baza de date vor fi utilizate doar pentru efectuarea si procesarea comenzii.

 

S.C. Advice Media S.R.L. respecta informatiile confidentiale furnizate de clientii nostri, nu vinde, nu inchiriaza si nu ofera unor terte persoane aceste informatii. S.C. Advice Media S.R.L. solicita nume, adrese de e-mail, nr. de telefon, date de la clientii sai in scopul emiterii documentelor fiscale si finalizarii comenzilor.

 

In concordanta cu cerintele Legii nr. 677/2001 ce face referire la prelucrarea datelor cu caracter personal si la libera circulatie a acestor date, modificata si completata ulterior si ale Legii nr. 506/2004 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in cadrul sectorului comunicatiilor electronice, S.C. Advice Media S.R.L. administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Furnizarea datelor este necesara pentru emitere documentelor fiscale, pentru livrarea produselor, comunicarile comerciale , de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Lipsa acestor date aduce dupa sine imposibilitatea comandarii si livrarii produselor dorite. Informatiile furnizate de utilizatorii site-ului sunt destinate doar utilizarii de catre operator in scopurile mentionate.

 

Prin completarea datelor dumneavostra in formularul de Creare de cont si/sau in cel de Comanda, declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a S.C. Advice Media S.R.L., inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 24489. In acelasi timp va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre S.C. Advice Media S.R.L. pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

 

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaţie a acestor date. In acelasi timp, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesara o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa pe adresa S.C. Advice Media S.R.L., Str. Silvestru, nr. 37, Iasi. Astfel, personalizate.info poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin intermediul newsletter-ului si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

 

personalizate.info nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator sau client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul personalizate.info poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

 

De asemenea, S.C. Advice Media S.R.L. poate furniza datele dumneavostra cu caracter personal altor companii, dupa cum urmeaza: curierat si servicii de plata/bancare.

 

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Va multumim ca folositi www.personalizate.info si va dorim o experienta placuta pe site-ul nostru!