Comenzile beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid*

X

Acasa > Modalitati de livrare

Modalitati de livrare

transport gratuit personalizateLivrarea pe teritoriul Romaniei este GRATUITA prin curier rapid (exceptie fac comenzile de agende personalizate*).

Produsele comandate (in afara de agendele personalizate) se livreaza gratuit in toata tara, in cele peste 2400 de localitati din aria de acoperire a firmei de curierat. Puteti accesa lista completa a acestora. 

*Taxa de transport pentru comenzile de agende personalizate va fi achitata de catre client si este in valoare de 11 lei pentru primul kg si 0.8 lei pentru kg aditionale. Greutatea pentru 50 de agende personalizate este de aproximativ 20 kg (greutatea difera in functie de tipul de agenda ales).

Livrarea coletelor este realizata de luni pana vineri, intre orele 9-16, iar sambata intre orele 10-12.

Dupa expedierea coletului se poate urmari traseul acestuia pe site-ul firmei de curierat, prin introducerea numarului documentului de transport (AWB).

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si existenta facturii fiscale. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii, fie pe AWB, fie prin intocmirea unui proces verbal de constatare. In aceasta situatie, daca exista motive intemeiate, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Exista unele situatii, independente de vointa noastra sau a firmei de curierat, in care termenul de livrare poate fi modificat in functie de diversi factori externi ce pot determina intarzieri: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.

In toate aceste cazuri veti fi anuntati prin e-mail sau telefonic asupra motivului intarzierii si a datei ulterioare de livrare.