Comenzile beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid*

X

Acasa > Despre noi

Despre noi

magazin online personalizate.jpg

Magazinul online www.personalizate.info este un proiect al companiei romanesti Advice Media, ce-si propune sa devina cel mai complet magazin de personalizari din Romania. Ideea si conceptul site-ului s-au nascut din dorinta companiei Advice Media de a sustine si investi permanent in inovatie si creativitate.

Magazinul online de obiecte personalizate este construit in jurul clientilor, venind in sprijinul acestora cu sistemul de comanda online a obiectelor personalizate.

Ce facem?

Dam viata si personalitate obiectelor pe care le atingem. Pe scurt, personalizam.

Prin magazinul online www.personalizate.info oferim clientilor nostri posibilitatea de a comanda obiecte personalizate, de la instrumente de scris (pixuri, stilouri, creioane), si pana la brichete, brelocuri, memorii USB, port card-uri sau agende.

Daca doriti ca materialele si obiectele promotionale pe care le utilizati sa va reprezinte compania, noi va oferim solutia: serviciul de personalizare.

Misiune

Scopul nostru vizeaza oferirea unei game cat mai variate de obiecte promotionale si dezvoltarea permanenta a tehnologiilor si liniilor de productie pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

Fiindca am inteles ca valoarea unei companii nu este determinata doar de tehnologie, am pus bazele unei comunitati ce are in comun pasiunea pentru lucrurile bine facute.

Suntem alaturi de clientii nostri in toate etapele vanzarii, oferindu-le suportul necesar pentru a lua decizia potrivita.

Viziune

Ne propunem sa devenim cel mai important si complet magazin de obiecte personalizate din Romania.

Valori

La baza fiecarei decizii pe care o luam stau urmatoarele valori:

  • orientare spre clienti
  • calitate
  • seriozitate
  • respect
  • incredere

Date fiscale

S.C. AdviceMedia S.R.L.
Str. Silvestru nr.37, Iasi
Nr. Inreg. Reg. Comertului: J22/2016/2007
CIF: RO22097533

Advice Media este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 24489.