Comenzile beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid*

X

Acasa > F.A.Q

F.A.Q

1. Produse

Q1. Ce produse pot sa comand de pe site-ul www.personalizate.info?

Prin intermediul site-ului nostru puteti comanda diverse obiecte promotionale, de la instrumente de scris precum pixuri, stilouri, creioane si pana la brichete, brelocuri, memorii USB, scrumiere si agende.

Q2. Ce fel de produse puteti personaliza?

Toate produsele de pe site-ul nostru pot fi personalizate.

Q3. Cu ce pot fi personalizate produsele?

Obiectele promotionale de pe site-ul nostru sunt personalizate cu informatiile oferite de clientii nostri. De cele mai multe ori, personalizarea se face cu logo-ul, numele, slogan-ul sau datele de contact ale clientilor.

Q4. Cate culori pot fi utilizate in personalizarea produselor?

Obiectele promotionale pot fi personalizate intr-o singura culoare, doua culori sau in policromie.

Q5. Pot solicita o mostra de print?

Clientii nostri pot solicita gratuit mostre de print. Costul transportului prin curier rapid va fi suportat de catre client. Pentru a comanda o mostra de print accesati completati formularul sectiunii Solicita mostra print

Q6. Care sunt preturile produselor?

Pe pagina fiecarui produs gasiti preturile detaliate ale fiecarui produs in parte.
Pretul difera in functie de tipul de produs ales, de numarul de bucati comandate, precum si de modalitatea de personalizare pentru care optati (o singura culoare, doua culori sau policromie).

Q7. Cum aflu daca produsele sunt disponibile pe stoc?

Pentru a verifica disponibilitatea unui produs pe stoc, trebuie sa luati legatura cu reprezentantii nostri de vanzari, prin telefon sau prin e-mail (contact [at] personalizate.info). Acestia va vor comunica atat informatii despre disponibilitatea produsului, cat si despre termenul de livrare al acestuia.

2. Comanda online

Q8. Cum pot comanda obiectele promotionale personalizate?

Obiectele promotionale pot fi comandate online, acest sistem aducand importante beneficii asupra timpilor de livrare. Pe pagina fiecarui produs exista un buton care permite adaugarea in cos a produsului selectat. Mai multe detalii despre pasii care trebuie parcursi pentru plasarea unei comenzi online pot fi gasite accesand pagina Comanda online.

Q9. Daca nu sunt la prima comanda trebuie sa reintroduc datele de livrare si facturare?

Pentru clientii nostri fideli am pus la dispozitie un sistem ce faciliteaza plasarea comenzii online. Astfel, dupa prima comanda, acestia vor avea acces la un cont unde sunt salvate datele de livrare si facturare, precum si detaliile referitoare la comenzile efectuate pana in acel moment. Accesul la cont se face printr-un user si o parola pe care utilizatorul a primit-o dupa prima comanda.

Q10. Cum va contactez?

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta prin e-mail (contact [at] personalizate.info) sau prin numarul de telefon afisat pe site, in sectiunea Contact. Raspunsul acestor solicitari se va face in timpul programului de lucru afisat pe site, de luni pana vineri, intre orele 09-18.00.

3. Livrare

Q11. Cum se face livrarea produselor?

Livrarea produselor se face prin curier rapid.
Clientii nostri beneficiaza de transport GRATUIT prin intermediul firmei de curierat. Mai multe detalii despre livrarea produselor pot fi gasite accesand pagina Despre livrare.

Q12. Unde se face livrarea produselor?

Produsele comandate se livreaza in toata tara (in localitatile din aria de acoperire a firmei de curierat), iar costul livrarii este suportat de catre compania noastra. Pentru a vedea lista de localitati din aria de acoperire, accesati acest link.

In cazul in care localitatea in care doriti sa se faca livrarea nu este in aria de acoperire a firmei de curierat, trebuie sa achitati 1 leu in plus aferent fiecarui km parcurs.

Q13. Cat timp dureaza livrarea produselor?

Produsele vor ajunge la dvs. in 24 de ore din momentul in care acestea au iesit din productie.

Q14. Care este costul transportului?

Transportul este GRATUIT prin curier rapid.

4. Plata

Q15. Care sunt posibilitatile de plata ale produselor comandate?

Produsele personalizate pot fi platite prin doua modalitati: plata ramburs (la livrarea produselor) si plata prin ordin de plata (in baza facturii proforme emise de catre firma noastra).
Mai multe detalii despre modul in care pot fi achizitionate produsele comandate, gasiti accesand link-ul Despre plata.

5. Fisiere acceptate

Q16. Ce formate trebuie sa aiba fisierele acceptate?

Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd) sau TIFF/JPEG /PDF

Q17. Cum trimit fisierele?

Dupa ce ati completat informatiile despre livrarea si facturarea produselor comandate, se va incarca o pagina ce va permite upload-ul fisierelor ce contin grafica pentru personalizare.

Q18. La ce dimensiune poate fi printat logo-ul?

Dimensiunea logo-ului difera de la un produs la altul in functie de suprafata acestuia.

Q19. Ce culori pot fi utilizate in personalizarea obiectelor promotionale?

Obiectele promotionale pot fi personalizate intr-o singura culoare, in doua culori sau in policromie.