Comenzile beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid*

X

Acasa > Notes personalizat

Info & Stocuri

0745 679 314

comenzi@advicemedia.ro

Notes personalizat

Realizam diverse tipuri de notes personalizat cu coperti din carton, plastic sau materiale reciclabile. Paginile din interior sunt albe sau de tip dictando. Anumite tipuri de notes personalizat sunt legate prin spira metalica, altele prin brosare.

Personalizarea unui notes se realizeaza pe coperta, in policromie, intr-o singura sau doua culori. O parte din notes-uri vor fi livrate cu pix atasat sau notite adezive. Preturile pot fi calculate pentru fiecare tip de notes in parte. Ele difera in functie de tiraj si de tipul de personalizare ales. Gama de notes-uri personalizate este prezentata mai jos.

Ordoneaza dupa

Filtrare dupa

Promotii

Pagina 1 din 2

Puteti comanda online diverse tipuri de notes personalizat, legate cu spira sau prin brosare. Personalizarea fiecarui notes se realizeaza pe coperta cu datele furnizate de beneficiar. Putem personaliza in policromie, intr-o singura sau in doua culori. Unele tipuri de notes din gama oferita de noi sunt livrate cu pix atasat. La cerere, pixul poate fi personalizat cu informatiile furnizate de client. Coperta unui notes personalizat poate fi de diverse culori, din carton, plastic sau materiale reciclate. Numarul de pagini difera de la un notes la altul si este specificat in descrierea fiecarui produs in parte. 

Serviciul de personalizare notes permite companiilor sa utilizeze astfel de produse atat in comunicarea interna, cat si in cea externa, putand fi oferite furnizorilor, clientilor si partenerilor de afaceri in cadrul cadourilor corporate.

Un bloc notes personalizat poate fi folosit cu succes ca intrument de marketing cu scopul de a obtine vizibilitate in randul stakeholderilor si de a comunica intr-un mod profesionist. Advice Media va sta la dispozitie cu o gama variata de modele si posibilitati de personalizare. Un notes personalizat intr-un mod cat mai aparte va fi utilizat cu placere, asigurand astfel vizibilitate datelor cu care a fost personalizat. 

Comenzile de notes-uri personalizate se realizeaza online prin intermediul acestui site. Daca ati gasit un tip de notes pe care doriti sa-l personalizam, selectati cantitatea dorita, tipul de personalizare (policromie, o singura sau doua culori) si apasati butonul Adauga in cos. Din acest moment veti fi redirectionat spre pagina cu cosul de cumparaturi. Daca toate produsele pe care vreti sa le comandati se afla in cosul de cumparaturi, apasati butonul Trimite comanda.

In acest moment, veti ajunge in pagina cu datele de facturare si cele de livrare. In cazul clientilor noi, trebuie sa completati datele din formular si sa apasati butonul de Finalizare comanda.
Daca ati mai comandat de la noi, apasati butonul de autentificare si introduceti e-mail-ul si parola de la comenzile precedente. Finalizati comanda si incarcati fisierele cu care doriti sa se faca personalizarea. Mentionati eventualele comentarii si observatii in rubrica special conceputa in acest sens. 

Dupa incarcarea fisierelor cu grafica pentru personalizarea notes-ului, apasati butonul Salveaza la comanda. Din acest moment, comanda de notes personalizat va fi plasata.

Livrare notes personalizat

Transportul este gratuit prin curier rapid pentru toate comenzile de notes personalizat. Livrarea comenzilor de notes personalizat se face in toata tara prin firma de curierat Fan Courier.

Plata serviciu personalizare notes

Serviciul de personalizare notes se poate achita prin doua metode:
1. Ramburs – direct la curier, in momentul in care se face livrare produselor. In acest caz, se adauga 5 lei fara TVA, tariful de ramburs curier.

2. Ordin de plata (OP) – inainte de trimiterea coletului, prin banca, pe baza facturii proforme.