Comenzile beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid*

X

Acasa > Personalizare date variabile

Personalizare date variabile

personalizare date variabile

Punem la dispozitia clientilor nostri serviciul printare de date variabile pe diferite tipuri de produse astfel incat fiecare produs va fi unicat si va aduce mai multa valoare firmei dumneavoastra. Serviciul de personalizare cu date variabile pus la dispozitia clientilor nostri permite acestora personalizarea diferita a fiecarui obiect in parte.

Personalizarea cu date variabile presupune imprimarea obiectelor promotionale cu informatii provenite dintr-o baza de date.

Printarea de date variabile (Variabile Data Printing, VDP) este o forma de tiparire la cerere prin care elemente precum texte, imagini sau detalii grafice pot fi schimbate de la un exemplar la altul. Datorita acestui sistem de printare, procesul de tiparire nu este incetinit sau oprit.

Imprimarea de obiecte personalizate cu date variabile permite comunicarea personalizata cu persoanele vizate prin diverse aplicatii precum:

  • numerotarea automata
  • coduri de bare
  • personalizarea cu nume si prenume diferite
  • personalizarea cu date de contact diferite

Utilizand acest serviciu fiecare material promotional va putea fi personalizat cu date diferite, adaptate in functie de receptor.

Produsele astfel personalizate sunt ambalate in cutii speciale si trimise prin curier rapid direct la sediul clientilor nostri.