Comenzile beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid*

X

Acasa > Pixuri cu stylus

Info & Stocuri

0745 679 314

comenzi@advicemedia.ro

Pixuri cu stylus

In categoria de produse Pixuri cu stylus se gasesc o serie de pixuri cu stylus incorporat ce permite utilizarea acestora pe toate dispozitiviele cu touch screen. Aceste pixuri sunt un cadou ideal avand o dubla intrebuintare. Pot fi folosite ca instrumente de scris sau ca dispozitiv pentru telefoane, tablete cu touch screen. Orice pix cu stylus prezentat mai jos poate fi personalizat in policromie, intr-o singura culoare sau in doua culori. Pe pagina fiecarui produs in parte se regasesc o serie de specificatii tehnice si mai multe detalii referitoare la modul in care astfel de produse pot fi comandate.

Pe pagina fiecarui produs in parte pot fi calculate preturile ce difera in functie de tiraj si tipul de personalizare ales. Comenzile de pixuri cu stylus se livreaza gratuit prin curier rapid.

Ordoneaza dupa

Filtrare dupa

Promotii

Pagina 1 din 2

Serviciul de personalizare permite imprimarea in policromie, intr-o singura sau doua culori a pixurilor cu stylus. Aceasta combinatie intre pix si stylus este extrem de utila acelor persoane care trec repede la la hartie la tableta. Pixurile concepute pentru dispozitivele touch screen pot fi personalizate si oferite cadou partenerilor de afaceri, furnizorilor sau clientilor. 

Un pix cu stylus prezinta un dublu avantaj. Pe de o parte, poate fi folosit ca instrument de scris, iar, pe de alta parte, poate fi extrem de util pentru cei care folosesc dispozitive de tip touch screen.

Datorita acestei duble functionalitati, pixurile cu stylus fac parte cu succes din cadourile corporate, personalizarea acestora asigurand si o vizibilitate ridicata a datelor cu care au fost inscriptionate. 

Produsele din categoria Pixuri cu stylus pot fi comandate online prin intermediul acestui site. Utilizatorii trebuie sa parcurga cativa pasi simpli pentru a plasa online o astfel de comanda. Site-ul personalizate.info functioneaza sub forma unui magazin online, facilitand astfel interactiunea cu clientii si fluidizand procesul de comanda.

O prezentare detaliata a tuturor etapelor care trebuie parcurse pentru plasarea unei comenzi online poate fi gasita in sectiunea Comanda online.

Livrare pixuri cu stylus

Livrarea produselor de pe site-ul personalizate.info este gratuita prin curier rapid. Taxele de transport sunt achitate de noi, daca localitatea de livrare se alfa in aria de acoperire a firmei Fan Courier.

Plata serviciu personalizare pixuri cu stylus

1. Plata ramburs – direct la agentul care face livrarea produselor. In acest caz, se adauga o taxa de 5 lei fara TVA, taxa ce reprezinta tariful de ramburs curier

2. Plata prin O.P. – se va efectua inainte de livrarea coletului, prin banca, pe baza unei facturi proforme. In aceasta situatie, la valoarea finala a comenzii nu se mai adauga taxa de ramburs curier.