Comenzile beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid*

X

Acasa > Pixuri plastic

Info & Stocuri

0745 679 314

comenzi@advicemedia.ro

Pixuri plastic

Prin intermediul acestui site puteti comanda online pixuri personalizate din gamele prezentate mai jos. Preturile pentru serviciul de personalizare pixuri pot fi calculate pentru fiecare tip de pix in parte. Personalizarea se poate face intr-o culoare, in doua culori sau in policromie. Mai multe specificatii tehnice gasiti accesand modelele prezentate mai jos. 

Toate modelele de pixuri pot fi personalizate. Pentru a vedea culorile disponibile si pentru a calcula preturile pentru fiecare model in parte, dati click pe imaginile de mai jos si ajungeti in pagina de produs.

Ordoneaza dupa

Filtrare dupa

Promotii

Pagina 1 din 3

Gama variata de pixuri personalizate

Punem realiza pixuri personalizate de diverse culori, forme si dimensiuni. Materialele promotionale astfel realizate au un avantaj dublu: cel al utilitatii pe care o ofera beneficiarului si cel al vizibilitatii informatiilor cu care acestea au fost personalizate. 

Serviciul de personalizare pixuri permite companiilor sa utilizeze atat in comunicarea interna, cat si in cea externa materiale personalizate cu logo-ul sau datele de contact ale firmei. 

Realizam pixuri personalizate din gamele Babel, Dixi, Quad, Smart BC, Tilt, Twist, Fantasio, Finball, Caspio, Bresbane, Melbourne, Marca, Hall, Mullen, Perth, Prime, Sidney. 

Pentru fiecare tip de pix personalizat in parte sunt oferite preturile si specificatiile tehnice. In functie de forma si dimensiunea pixului, personalizarea se poate realiza pe clips sau pe corp. 

Importator direct de pixuri personalizate

Advice Media este importator direct si distribuitor pentru o gama variata de pixuri personalizate: pixuri din plastic, pixuri metalice, pixuri din bambus, pixuri biodegradabile, pixuri cu stylus, seturi de pixuri sau instrumente de scris etc.

Faptul ca importam direct de la producator, garanteaza existenta permanenta a unor stocuri interne de pixuri. Prin intermediul acestui site puteti comanda online o gama variata de pixuri personalizate.

Tehnica de personalizare pixuri

Toate modelele de pixuri pot fi personalizate, iar tipul de personalizare difera in functie de materialul din care este conceput fiecare instrument de scris in parte. Realizam pixuri personalizate prin tampografie, gravura laser, serigrafie si imprimare in policromie LED UV.

Pixuri personalizate la preturi de importator

Preturile pentru serviciul de personalizare pixuri pot fi calculate direct pe site, in pagina fiecarui produs in parte. Personalizarea se poate face intr-o culoare, in doua culori sau in policromie. Preturile difera in funtie de tiraj, de tipul de personalizare ales si de specificatiile tehnice ale fiecarui produs in parte.

Pentru efectuarea unei comenzi online de pixuri personalizate, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1. Accesati meniul din stanga si navigati printre categoriile de produse pe care vi le oferim.
2. Daca ati gasit un produs pe care vreti sa-l comandati, apasati pe butonul Adauga in cos.
3. In acest moment, veti fi directionat spre pagina cu cosul de cumparaturi.
4. Apasati butonul Trimite comanda si veti fi redirectionati spre pagina cu datele de facturare si livrare.
5. Daca sunteti client nou, atunci completati datele din formular si apasati butonul de Finalizare comanda.
Daca sunteti clientul nostru, apasati butonul Autentifica-te acum! si introduceti doar e-mail-ul si parola.
6. Dati click pe Finalizare comanda.
7. Ultimul pas se refera la incarcarea fisierelor si la mentionarea eventualelor comentarii si observatii.

Dupa ce ati incarcat fisierele si ati apasat butonul Salveaza la comanda, veti fi contactat de un reprezentant al firmei noastre pentru detalii suplimentare. Din acest moment, veti detine un cont pe site-ul nostru, datele de livrare si facturare furnizate putand fi folosite la comenzile ulterioare. Accesand contul, puteti vedea toate comenzile pe care le-ati efectuat, precum si detaliile referitoare la acestea.

Livrare pixuri personalizate

Transportul este gratuit prin curier rapid pentru comenzile de pixuri personalizate.

Livrarea pixurilor personalizate se face in toata tara pe raza localitatilor din aria de acoperire a firmei de curierat.

Plata serviciu personalizare pixuri

1. Ramburs - direct la curier, la livrarea produselor (se adauga 5 lei fara TVA, tariful de ramburs curier)

2. Ordin de plata (OP) - plata se va face inainte de trimiterea coletului, prin banca, in baza facturii proforme emise de compania noastra.
In acest caz, la valoarea finala a comenzii nu se mai adauga taxa de ramburs curier.