Comenzile beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid*

X

Acasa > Port card

Info & Stocuri

0745 679 314

comenzi@advicemedia.ro

Port card

Prin intermediul acestui site punem la dispozitia clientilor nostri posibilitatea de a comanda online produse precum port card personalizat sau suport carti de vizita personalizat. Oferite in dar sau utilizate de proprii angajati, port card-urile si suporturile carti de vizita personalizate asigura vizibilitate datelor cu care sunt imprimate. 

Majoritatea port card-urilor sunt realizate din piele sau inlocuitor piele, iar suporturile carti de vizita din metal sau aluminiu. Dimensiunile reduse permit ca un port card personalizat sau un suport carti de vizita sa fie purtat cu usurinta in poseta, geanta sau buzunar. 

Gama de port card-uri si suporturi carti de vizita pe care o oferim clientilor nostri este prezentata mai jos. Pe pagina fiecarui produs in parte gasiti informatii despre culorile disponibile, materialul din care este realizat si tehnica de imprimare utilizata. 

Ordoneaza dupa

Filtrare dupa

Promotii

Un port card personalizat sau un suport carti de vizita imprimat cu logo-ul companiei dumeavoastra reprezinta unele dintre cele mai elegante cadouri corporate ce pot fi oferite clientilor, partenerilor de afaceri sau furnizorilor.

Datorita utilitatii, cele doua tipuri de produse (port card si suport carti de vizita) asigura vizibilitatea datelor cu care este imprimat fiind utilizat cu placere de catre beneficiar.

Recomandam ca atat port card-urile si suporturile carti de vizita utilizate de proprii angajati, cat si cele oferite cadou sa fie personalizate.

Intr-un port card pot fi puse carduri bancare sau actele de identitate, iar intr-un suport carti de vizita pot sa incapa aproximativ 20-30 de carti de vizita, in functie de grosimea suportului pe care acestea sunt imprimate. 

Imprimarea este rezistenta in timp, realizandu-se direct pe port card sau pe suportul carti de vizita. Puteti opta pentru serviciul de personalizare intr-o singura culoare, in doua culori sau in policromie. Datorita tehnologiei de imprimare folosita culorile sunt vii si calitative. 

Port card-ul permite pastrarea ordonata a cardurilor bancare, iar suportul carti de vizita poate fi folosit cu succes in cadrul intalnirilor de afaceri, utilizarea unui astfel de suport pentru carti de vizita denota eleganta si profesionalism. Astfel de obiecte promotionale sunt extrem de utile celor care folosesc in mod frecvent carti de viizta in cadrul intalnirilor de afaceri. 

Pentru efectuarea unei comenzi online de portcarduri personalizate, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1. Accesati meniul din stanga si navigati printre categoriile de produse pe care vi le oferim.
2. Daca ati gasit un produs pe care vreti sa-l comandati, apasati pe butonul Adauga in cos.
3. In acest moment, veti fi directionat spre pagina cu cosul de cumparaturi.
4. Apasati butonul Trimite comanda si veti fi redirectionati spre pagina cu datele de facturare si livrare.
5. Daca sunteti client nou, atunci completati datele din formular si apasati butonul de Finalizare comanda.
Daca sunteti clientul nostru, apasati butonul Autentifica-te acum! si introduceti doar e-mail-ul si parola.
6. Dati click pe Finalizare comanda.
7. Ultimul pas se refera la incarcarea fisierelor si la mentionarea eventualelor comentarii si observatii.
Dupa ce ati incarcat fisierele si ati apasat butonul Salveaza la comanda, veti fi contactat de un reprezentant al firmei noastre pentru detalii suplimentare.

Din acest moment, veti detine un cont pe site-ul nostru, datele de livrare si facturare furnizate putand fi folosite la comenzile ulterioare. Accesand contul, puteti vedea toate comenzile pe care le-ati efectuat, precum si detaliile referitoare la acestea.

Livrare portcard personalizat

Toate comenzile de portcarduri personalizate vor fi livrate gratuit prin curier rapid. Informatii detaliate despre firma de curierat cu care colaboram si modul in care se face livrarea obiectelor promotionale pot fi gasite in sectiunea Despre livrare

Plata portcard personalizat

Portcardurile achizitionate pot fi achitate prin ordin de plata sau ramburs (direct la agentul care face livrarea). O descrierea detaliata a celor doua modalitati de plata poate fi gasita in pagina Despre plata