Comenzile beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid*

X

Acasa > Semne de carte

Info & Stocuri

0745 679 314

comenzi@advicemedia.ro

Semne de carte

In functie de solicitarile clientilor putem personaliza semne de de carte realizate din diverse materiale: plastic, carton sau lemn. Semnele de carte pot fi personalizate intr-o singura culoare, in doua culori sau in policromie. Puteti comanda online semne de carte personalizate cu clips din lemn, semne de carte personalizate din carton sau semne de carte tip rigla.

In pagina fiecarui produs in parte pot fi gasite detalii referitoare la specificatiile tehnice si la preturile acestora cu si fara personalizare.

Ordoneaza dupa

Filtrare dupa

Promotii

Serviciul de personalizare semne de carte ofera posibilitatea de a realiza o serie de instrumente de marketing creative menite sa asigure vizibilitate companiei pe care o reprezentati. Un astfel de obiect personalizat are un dublu avantaj: asigura vizibilitatea datelor cu care a fost inscriptionat si este util beneficiarului fiind pastrat si folosit cu placere de catre acesta.

Deoarece semnele de carte fac parte din acele obiecte personalizate care vor fi pastrate de beneficiar ele trebuie sa reziste in timp si sa fie cat mai atractive. Pentru un plus de eleganta, anumite elemente cu care au fost imprimate semnele de carte pot fi lacuite selectiv.

Elementele cu care se face personalizarea unui semn de carte nu trebuie sa aglomereze desing-ul acestuia. De cele mai multe ori, clientii opteaza pentru personalizarea cu logo-ul si sloganul companiei, precum si cu datele de contact ale acesteia.

Orice comanda de semne de carte se realizeaza online prin intermediul site-ului personalizate.info. Site-ul functioneaza ca un magazin online ce permite clientilor din toata tara sa comanda obiecte personalizate. Sistemul este simplu, astfel incat, parcurgand doar cativa pasi, utilizatorii pot sa comande produsele dorite.

Atat pentru semne de carte, cat si pentru alte tipuri de obiecte personalizate, preturile pot fi calculate online, eficientizand astfel interactiunea cu clientii.

O descriere detaliata a tuturor pasilor ce trebuie parcursi pentru a putea comanda online semne de carte se gaseste in pagina Comanda online.

Livrare semne de carte

Toate comenzile plasate pe site-ul personalizate.info vor fi livrate gratuit prin curier rapid oricunde in tara. Transportul este gratuit in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier.

Plata semne de carte

Orice comanda de semne de carte poate fi achitata prin OP sau ramburs, direct la curier. Mai multe informatii despre cele doua modalitati de plata a produselor achizitionate se gasesc in pagina Despre plata.