Huse personalizate pentru telefonul mobil

Untitled-1Husele pentru telefoanele mobile de astăzi au un scop mult mai mare decât acela de a proteja pur și simplu dispozitivul portabil preferat de pericol – acestea au devenit un mijloc de auto-exprimare. Există mai multe tipuri de huse pentru telefoanele mobile de la cele sub forma de cărămidă indestructibila pana la carcasele elegante minimaliste.
Ce e chiar mai bine este faptul că site-ul nostru va ofera o gama de huse pentru telefoane, care sunt personalizabile, oferind consumatorului o oportunitate mai mare de a crea un design care este unic pentru ei.
Husa pentru telefon poate fi instrumentul perfect pentru a va promova afacerea. Prin includerea logo-ului companiei pe partea din spate a acesteia, puteti ajuta la creșterea gradului de conștientizare a brandului dumneavoastra în fiecare zi.
Mai jos poate fi gasita o descriere a fiecarui tip de husa  pe care o putem personaliza cu datele oferite de beneficiar. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online produsul dorit.
Husa pentru telefon Galaxy S4 Andromeda  este confectionata din material plastic. Partea din spate a acesteia poate fi imprimata prin metoda de UV led.
Untitled-2Husa pentru telefon iPhone 5 este fabricata din material PVC. Partea din spate a acesteia poate fi personalizate cu datele oferite de client prin UV Led printing.
Untitled-2Comanda produselor se poate face foarte usor online, prin simpla adaugare a produselor dorite in cosul de cumparaturi. Transportul produselor alese se realizeaza prin curierat rapid si este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *