Adaptoare si trusa de cusut

3039Adaptorul pentru prize si o mica trusa de cusut nu ar trebui sa iti lipseasca din geanta de voiaj atunci cand pleci intr-o calatorie. De aceea venim in ajutorul tau si le putem si personaliza la cerere. In urma personalizarii un astfel de produs se poate transforma intr-un obiect promotional de succes ce poate fi inclus in cadrul cadourilor corporate.

Adaptoarele pentru prize sunt indispensabile atunci cand calatoresti din Europa spre Asia si invers, deoarece de cele mai multe ori incarcatorele pentru telefon nu se potrivesc cu prizele.

Mai jos poate fi gasita o descriere a celor doua produse pe care le putem personaliza cu datele oferite de beneficiar. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online produsul dorit.

Around the world este un adaptor universal fabricat din material plastic. Acesta este insotit de o cutie pentru depozitare tot din material plastic. Datorita dimensiunii sale reduse este ideal pentru calatorii, neocupand mult loc in bagaj.

3037

Cand pleci intr-o calatorie pot aparea si lucruri neprevazute, de aceea e bine sa porti in bagaj o mica trusa de cusut, pe care noi ti-o putem personaliza la cerere.

Crackjack este o trusa de cusut multifunctionala, ce contine ace, ata de cusut, nasturi si un cutter. Toate acestea sunt ambalate intr-o cutie eleganta din material plastic transparent ce ocupa foarte putin loc in geanta de voiaj.

3041Atat adaptorul pentru prize cat si mini trusa de cusut se pot personaliza la cerere cu datele clientului, prin metoda de tampografie si print UV.

Transportul produselor se realizeaza prin curierat rapid si este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *