Background-uri gratuite

image003Background-ul este unul dintre elementele majore in proiectarea materialelor tipografice. Este un element esential al procesului de creatie in special in cazul unor produse precum brosuri, flyere, cataloage.

In articolul de fata venim in ajutorul tau cu 50 de background-uri gratis ce ar putea sa iti fie de folos pentru urmatorul tau proiect grafic.

Backgroud-urile pe care le-am ales sunt din cele mai diverse putand fi astfel folosite cu usurinta indiferent de domeniul in care-ti desfasori activitatea. Inainte de a prezenta background-urile care ne-au atras atentia, nu uitati sa tineti cont in utilizarea acestora de lizibiliatea elementelor grafice.

3 Curved Wodden Backgrounds

Folositi-le pentru a prezenta produsul sau design-ul dumneavoastra si pentru a obtine un control complet asupra fisierului PSD.

image001

10 Geometric Backgrounds

Acest set contine 10 background-uri de inalta definitie cu texturi de fundal poligonale pe care le puteti folosi pentru site-uri, ilustratii si postere.

image003

5 Blurred Backgrounds

Acest set contine 5 background-uri cu texturi blurred.

image005

5 Bokeh Backgrounds

Un set de cinci imagini defocalizate de inalta calitate, care se pot utiliza ca suprapuneri sau fundaluri pentru proiectul dumneavoastra de design.

image007

5 High Definition Geometric Backgrounds

Acest set contine 5 background-uri geometrice de inalta definitie pe care le puteti folosi pentru fundalurile site-ului web, ilustratii si postere.

image009

5 Wrinkled Poster Backgrounds

Aceasta colectie de background-uri este potrivita pentru afise si pliante. Texturile si culorile sunt pe straturi separate. Puteti obtine cu usurinta efecte diferite doar prin schimbarea culorilor sau modul de amestecare a texturilor.

image011

5 Pixel Backgrounds

Acest set contine 5 background-uri pixelate de inalta rezolutie.

image013

12 Blurred Backgrounds

Acest set contine 12 background-uri blurred.

image015

Toate cele 50 de background-uri pot fi gasite pe site-ul Bestpsdfreebies.

Sursa: Inspiredm