Beneficiile unui notes personalizat

Bloc Notes 1.Una dintre cele mai bune strategii de vanzari pe termen lung este aceea de a releva elementele de identitate ale brand-ului companiei prin instrumentele utilizate atat de publicul intern, cat si de cel extern.  Acesta este motivul pentru care puteti imprima acele notesuri folosite in cadrul firmei, acestea avand un dublu avantaj: promovarea companiei, pe de o parte, iar, pe de alta parte, utilitatea. Notesurile personalizate pot fi o modalitate foarte eficienta pentru a va asigura ca sunteti prima optiune a potentialilor clienti. In continuarea articolului, va vom prezenta cateva sfaturi utile pentru a pune in valoare partea grafica a unui notes.

Adaugati valoare cu diagrame utile
Daca activati intr-o industrie care utilizeaza diagrame de conversie si grafice, un vocabular specializat sau orice altceva care este unic, le puteti include pe aceste in print-ul  notesurilor dumneavoastra.

Includeti cupoane de reduceri
Restaurante, de exemplu, ar putea include cupoane de reduceri pe notesurile realizate, impreuna cu un mini-meniu sau alte detalii ce au drept scop incurajarea vanzariolor.

Includeti o lista de servicii
La fel cum restaurantele pot include mini-meniuri in design-ul notesurilor, orice afacere poate include o scurta descriere a serviciilor pe care le presteaza sau o lista a produselor pe care le comercializeaza.

Design-ul sa fie atractiv
Cat de multe notesuri in alb si albastru sunt pe piata la ora actuala? Probabil milioane, iar acestea va vor scadea foarte mult sansa ca afacerea dumneavoastra sa fie recunoscuta daca va veti imprima notesurile in acelasi mod. In schimb, daca utilizati elemente grafice atractive si utilizati culorile identitatii vizuale sansele de a fi confundati cu o alta companii scad. Culoare atrage, mai ales atunci cand este luminoasa, neasteptata si chiar neobisnuita, asa ca faceti toate eforturile pentru a va asigura ca imprimati notesurile intr-o maniera care sa va diferentieze de concurenta.

Sursa: psprint.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *