Bine ati venit pe personalizate.info!

obiecte promotionaleNe bucuram sa va anuntam lansarea site-ului personalizate.info ce functioneaza sub forma unui magazin online prin intermediul caruia utilizatorii pot comanda o gama variata de obiecte promotionale, personalizate cu informatiile oferite de beneficiar.

Un important avantaj oferit tuturor celor ce comanda prin intermediul site-ului nostru se refera la livrarea produselor. In acest sens, trebuie sa mentionam faptul ca toate comenzile beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid. Firma de curierat cu care colaboram in acest moment este Fan Courier. Livrarea materialelor promotionale se va face in localitatile din Romania din aria de acoperire a firmei de curierat.

O componenta interactiva a site-ului care vizeaza eficientizarea comunicarii cu clientii este blog-ul echipei din spatele proiectului personalizate.info. Astfel, prin intermediul acestuia ne propunem sa fim mai aproape de clientii nostri prezentand proiecte pe care le realizam si aducand informatii relevante din zona materialelor promotionale.

Noile sectiuni de pe blog vor fi concepute astfel incat sa faciliteze diseminarea informatiilor si comunicarea cu utilizatorii. Tot blog-ul va fi locul in care feedback-ul clientilor si al simplilor utilizatori se poate concretiza sub forma comentariilor la articole. Un alt aspect ce ne-a determinat sa concepem acest blog se refera la promovarea concursurile si a regulamentelor de organizare a acestora.

Ne propunem ca prin blog sa fim mai aproape de clientii nostri, iar prin intermediul site-ului personalizate.info sa dam viata si personalitate obiectelor pe care le atingem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *