Breloc cu fisa pentru cumparaturi

breloc fisa carutUnul dintre cele mai utile obiecte promotionale, folosit atat ca instrument de promovare, dar si ca un cadou extrem de practic oferit angajatilor, partenerilor de afaceri sau clientilor este reprezentat de brelocul cu fisa pentru cumparaturi ce poate fi comandat online sub diverse forme.

Daca doriti sa folositi un breloc cu fisa pentru a promova brand-ul sau pentru a-l oferi cadou cu scopul de a spori fidelitatea clientilor, pe suprafata de imprimare a acestui tip de breloc puteti sa alegeti inscriptionarea logo-ului companiei dumneavoastra si cateva date pe care le considerati utile.

De asemenea, acest tip de obiect promotional este util atunci cand va desfasurati activitatea in relatie directa cu beneficiarii, prin oferirea de servicii, precum in sistemul hotelier, turism, restaurante, dar si in campaniile electorale.Advice Media personalizeaza brelocuri cu fisa pentru cumparaturi, pe suport din plastic sau metalic. Preturile incep de la 0,81 de lei pe bucata pentru cele din plastic, disponibile intr-o gama variata de culori: alb, albastru, rosu, portocaliu si verde si pot ajunge pana la 2,07 lei pentru cele metalice.

In cazul in care optati pentru un breloc cu fisa de plastic, oferta noastra cuprinde o gama variata de modele, cu forma rotunda sau dreptunghiulara. O descriere detaliata a acestor brelocuri cu fisa, precum si preturile ce difera in functie de tipul de breloc cu fisa ales, tirajul si modalitatea de personalizare (in policromie, intr-o singura sau in doua culori) pot fi gasite in accesand link-urile de mai jos.

Breloc cu moneda

O serie de brelocuri cu fisa pentru cumparaturi, realizate din plastic. Brelocul cu fisa poate fi personalizat cu datele oferite de beneficiar. Puteti comanda si personaliza brelocuri cu fisa intr-o gama variata de culori: alb, rosu, albastru, portocaliu sau verde.

breloc cu fisa din plastic

Breloc dreptunghiular cu fisa

Un breloc cu fisa pentru cumparaturi, sub format dreptunghiulara, realizat din plastic colorat (albastru, alb, portocaliu, rosu sau verde). Brelocul cu fisa poate fi personalizat direct pe fisa de cumparaturi. Utilajele folosite in inscriptionarea obiectelor promotionale garanteaza obtinerea unui produs rezistent si de calitate.

breloc cu fisa

Breloc fisa cumparaturi

Un breloc cu fisa din plastic. Spre deosebire de modelele de mai sus, acesta nu are fisa de cumparaturi detasabila. Exista intr-o gama variata de culori si poate fi personalizat in policromie, intr-o singura culoare sau in doua culori.

breloc cu fisa pentru cumparaturi

Breloc fisa carucior

Pe langa cele din plastic, in oferta noastra pot fi gasite si brelocuri cu fisa metalica, cele ce au o suprafata de imprimare de aproximativ ø 23 mm. Personalizarea se face pe partea colorata a acestui obiect promotional.

breloc fisa metalica

Din experienta noastra, stim ca acest obiect promotional este foarte apreciat de catre cei care-l primesc. O fisa de cumparaturi este foarte utila atunci cand nu avem monede la noi si ne aflam intr-un hypermarket pentru cumparaturi. Datorita dimensiunilor reduse si al utilitatii, brelocul cu fisa poate fi pastrat foarte usor in portofel si folosit ori de cate ori este nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *