Brelocuri personalizate

Untitled-1Brelocurile sunt o forma foarte eficienta si ieftina de a va promova afacerea fara prea mult efort sau costuri foarte mari. Noi realizam o gama variata de brelocuri personalizate sub diverse forme, realizate din material plastic, metal sau piele. Orice breloc poate fi personalizat cu datele oferite de catre client. Acesta putand opta pentru personalizarea brelocurilor in policromie, intr-o singura culoare sau in doua culori.

Mai jos poate fi gasita o descriere a fiecarui tip de breloc pe care il putem personaliza cu datele oferite de beneficiar. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online produsul dorit.
Brelocul Hurry este confectionat din material plastic si este prevazut cu un inel din metal. Design-ul acestuia permite infasurarea cablului castilor pentru telefonul mobil, in jurul sau.
Brelocul Ria este un breloc confectionat din aluminiu. Acesta are o forma inedita de peste si poate fi folosit si ca desfacator de sticle.

Untitled-2Brelocul Nevek este un breloc din aluminiu, ce are un inel de prindere metalic. Acesta este disponibil intr-o gama variata de culori.

Untitled-2Brelocul Wisp este un breloc cusut, din imitatie de piele. Acesta este livrat intr-o cutie neagra de cadou.

Untitled-2Brelocul Flopper este un breloc ce are forma unor papuci de plaja. Acesta este prevazut cu un inel de prindere metalic.

Untitled-2Preturile produselor pe care doriti sa le comandati pot fi calculate foarte usor, direct in site, prin intermediul unui calculator de preturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *