Cadouri corporate 2014

agenda personalizata 2014Credem ca nicio companie sau antreprenor nu trebuie sa intre in noul an fara o agenda personalizata. Agendele personalizate nu sunt utile doar in cadrul companiei, ci pot fi obiecte promotionale valoroase si apreciate de catre parteneri, clienti sau angajati.

Una dintre cele mai potrivite ocazii pentru oferirea unei agende personalizate este cea a sarbatorilor de iarna sau a inceputului de an. Utile pentru planificarea intalnirilor de afaceri, a evenimentelor sociale sau de familie, pentru tinerea unei evidente a adreselor si numerelor de telefon, in sedinte sau deplasari, agendele sunt folosite in toate tipurile de afaceri, de la cel mai inalt nivel pana la cel de executie.

Personalizam in policromie o gama variata de agende elegante si la preturi accesibile. Personalizarea se realizeaza pe coperta prin tampografie sau print UV.

Agendele pe care le-am inclus in oferta noastra de anul acesta pot fi datate sau nedatate.

Agende datate 2014

Anul acesta, oferim clientilor nostri agende datate, format A5. In aceasta categorie includem:

  • agenda A5 datata Lux
  • agenda A5 datata clasica

1. Agenda A5 datata Lux

Poate fi comandata in una dintre culorile: rosu, albastru, verde, negru sau maro. La interior are 336 de pagini cusute si realizate din hartie de 70 gr/mp.

Coperta agendei datate este buretata, paginile de inceput contin informatii diverse, iar la finalul agendei este harta Romaniei. Raportul calitate pret este principalul avantaj al acestui tip de agenda personalizata, putand fi comandata la preturi ce pornesc de la 11 lei/buc cu tot cu personalizare intr-o singura culoare.

agenda datata 2014

2. Agenda A5 datata clasica

336 de pagini la interior, cusute si printate intr-o singura culoare. Copertile agendei sunt buretate. Este disponibila in una dintre urmatoarele culori: albastru, maro, verde, negru, bordeaux, mov, rosu, argintiu, turcoaz si rosu aprins.

Preturile cu personalizare inclusa incep de la 7.83 lei/buc. Personalizarea se realizeaza direct pe coperta agendei prin print UV sau tampografie.

agenda datata clasica

Agende nedatate

Daca doriti o agenda nedatata, oferta noastra include:

  • agenda A7  – 192 de pagini la interior, coperta din imitatie de piele ce este cusuta pe contur, pret incepand cu 5.78 lei/buc;
  • agenda A6 – de la 6.85 lei/buc;
  • agenda A5 – coperti buretate, semn de carte, harta Romaniei, pagini cu agenda telefonica, de la 7.21 lei/buc.

Toate agendele nedatate au gama variata de culori din care puteti alege.

agenda nedatata

Agende saptamanale

Extrem de utile in orice birou, agendele saptamanale de birou contribuie la organizarea cat mai precisa a activitatilor, astfel incat sa fiti siguri ca nu ati nicun deadline. Agendele saptamanale de birou sunt legate cu o spira neagra, formatul agendei este 297 x 140 mm, iar in interior exista 120 de pagini. Copertile unei agende saptamanale de birou sunt cartonate, la inceputul agendei sunt o serie de informatii generale, iar la finalul acesteia exista o agenda telefonica.

agenda saptamanala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *