Calendare de perete 2013 – model Strange

calendare de pereteLuna aceasta am lansat noua colectie de calendare personalizate. Calendarele, atat cele de perete, cat si cele de birou, sunt realizate pentru anul 2013. Va punem la dispozitie peste 30 de modele de calendare din care puteti sa le alegeti pe cele care va reprezinta mai bine compania. Fiecare model urmeaza sa fie personalizat cu informatiile oferite de client (logo, denumire companie sau date de identificare). Calendarele de perete si cele de birou sunt tiparite pe hartie de 150 g, suportul fiind din carton de 300 g. Printarea se face in policromie, majoritatea modelelor de calendare personalizate avand 12 pagini la interior + coperta.

Astazi, va vom prezenta un model de calendare de perete care, cu siguranta, va va diferentia. Toate modelele concepute de noi sunt unice si creative, acestea neputand fi comandate decat de pe site-ul nostru. Nu uitati, daca va place modelul de mai jos si daca doriti sa-l comandati, trebuie sa mentionati, in formularul de comanda, codul acestuia – cod model Strange.

Mai jos, este prezentat modul in care arata coperta acestui model, o pagina din interior si imaginile ce urmeaza sa apara pentru fiecare luna in parte.

calendare de perete model strange