Carti de vizita – Call Me Maybe

01In Canada, melodia Call Me Maybe cantata de Carly Rae Jepsen a declansat un adevarat trend in materie de carti de vizita. Astfel, la un simplu search pe Google dupa „Call Me Maybe business cards” apar sute de rezultate cu carti de vizita realizate dupa versurile melodiei. Cartile de vizita au impanzit Internetul, devenind celebre pe toate retelele sociale.

In mod firesc, cand vorbim de buzz in mediul online, se pune problema cine a fost cel/cea care a declansat intreaga isterie.

Se pare ca problema s-a rezolvat destul de repede, Kyle, un tanar de 23 de ani din Connecticut, a declarat ca el a conceput prima carte de vizita inspirata de melodia Call Me Maybe. Povestea, redata intr-un interviu online, este destul de simpla:

I confess I have a guilty pleasure for that song and I was listening to the lyrics and I was like, this would be a good pick up line. I told it to my buddies and they were like, you should get a business card. I gave it to a girl last night and within 14 hours like 500,000* people have viewed this thing. I saw her take a picture of it. I just assumed she was gonna put it to her Facebook page but I guess someone saw it and posted it to reddit .com so that’s where it blew up.

Si, asa a inceput isteria cartilor de vizita Call Me Maybe. Printre sutele de variante de pe Interet, am descoperit-o si pe cea a lui Kyle.

call me carti de vizita 01

Totusi, ca sa vedeti ca aceasta nu e singura carte de vizita, am selectat o serie de modele care circula de ceva vreme in mediul online. Din ceea ce ati vazut pana acum, cu siguranta v-ati dat seama ca astfel de carti de vizita nu intervin in comunicarea B2B :).

carte de vizita call me maybe 01

carte de vizita call me maybe 02

call me maybe carte de vizita

carte de vizita call me maybe 04

carte de vizita call me maybe 05

Sursa foto