carte de vizita compozitor muzica

Carti de vizita decupate sub orice forma

Atunci cand ne gandim la modul incredibil in care evolueaza totul de la o zi la alta, la schimbarile la care asistam, la societatea mereu dinamica si in schimbare din care facem parte, adaptabilitatea pare cuvantul cheie in acest tablou.

Adaptabilitatea, atunci cand vine vorba de a face business in cadrul ce ni se ofera si folosirea cat mai multor avantaje pe care tehnologia ni le pune la dispozitie, poate face diferenta dintre succes si esec. In randurile urmatoare, vom prezenta o colectie de carti de vizita decupate extrem de creative, care speram sa va inspire.

Oferirea unei carti de vizita este o metoda de promovare des utilizata de-a lungul timpului si care nu isi va pierde niciodata interesul. Este un instrument la indemana ce constituie parte importanta din prima impresie pe care un client si-o poate face.

Tehnologia vine cu o modalitate interesanta de a duce cartile de vizita in zona instrumentelor valoroase de marketing care promoveaza persoana sau business-ul intr-un mod complet si complex.

Cartile de vizita decupate ofera posibilitatea de a aduna o serie de elemente (culoare, logo, forma) care transmit mesajul reprezentativ pentru persoana ce le ofera. Acestea se diferentiaza de cartile de vizita clasice prin faptul ca atrag imediat atentia intr-un mod pozitiv si, la fel ca un spot radio sau o reclama care ramane intiparita in minte, acestea nu pot fi trecute cu vederea. Posibilii clienti sau colaboratori coreleaza imaginea profesionista a cartii de vizita cu o calitate a produselor sau serviciilor oferite.

La Advice Media poti realiza orice forma pentru cartea ta de vizita: poate fi decupata in interior sau realizata sub o forma care sa se potriveasca cu domeniul de activitate al firmei tale. Mai jos, am gasit o colectie de carti de vizita decupate care sa te inspire.

1. Macaroni Brothers – agentie de marketing digital

Macaroni Brothers au dorit sa creeze o carte de vizita care sa fie extrem de folositoare si, spunem noi, au reusit. Cartea lor de vizita, decupata in interior, te ajuta sa stabilesti cantitatea de paste pe care trebuie sa o gatesti. Un astfel de model este recomandat restaurantelor sau acelor companii care produc paste fainoase, chiar daca, in cazul de fata, ele au fost create pentru o agentie de marketing digital care promite sa ofere cele mai „delicioase retete digitale”.

carte de vizita decupata restaurant

carte de vizita decupata restaurant

Sursa foto: Onextrapixel

2. Cartea de vizita a compozitorului Pierre Desmarais

Al doilea model care ne-a placut este cel al compozitorului Pierre Desmarais. Cartile acestuia sunt stantate sub o forma reprezentativa pentru profesia celui care le detine. Pentru un plus de cretivitate, anumite elemente grafice au fost lacuite selectiv.

carte de vizita compozitor muzica

carte de vizita compozitor

Sursa foto: thedesigninspiration

3. Go Fetsch – companie de constructii

O firma de constructii din SUA, Go Fetsch, a optat pentru realizarea cartilor de vizita cu un decupaj special care sa duca cu gandul la domeniul in care-si desfasoara activitatea.

carte de vizita decupata constructii

carte de vizita decupata constructii

Sursa foto: businesscardcritic

4. Carti de vizita taiate pentru medicii ortodonti

Si medicii pot fi creativi atunci cand vor sa-si realizeze carti de vizita. Un ortodont din SUA a optat pentru o carte de vizita putin mai neobisnuita, dar care este relevanta pentru domeniul in care activeaza. Este o carte de vizita decupata si pliata care prin design-ul ales atrage atentia si devine memorabila.

carti de vizita decupate medic ortodont

carti de vizita decupate stomatolog

Sursa foto: ego-alterego

5. Carte de vizita decupata pentru industria muzicala

Simon Wenger este o persoana de 87 de ani care se ocupa cu reparatiile si reconditionarea pianurilor si pianinelor. Cartile de vizita de mai jos au fost realizate sub forma unui pian, iar design-ul ii apartine nepotului sau. O idee simpla, de a realiza o carte de vizita sub forma unui pian, poate avea un impact major asupra celui care o primeste.

carte de vizita pianist

6. Carte de vizita decupata fara niciun element tiparit

O alta idee care poate fi pusa in practica daca va doriti carti de vizita creative si memorabile este decuparea dupa un anumit mesaj. Designer-ul Gabe Ferreira a reusit sa-si realizeze o carte de vizita care combina intr-un mod inedit suportul cu informatiile. Tineti cont ca nimic nu este printat, totul este taiat. Daca optati pentru o astfel de carte de vizita, informatia pe care o oferi trebuie sa fie esentiala, in cazul de fata este reprezentata de site-ul designer-ului.

carte de vizita decupata designer

carte de vizita decupata designer

Sursa foto: Gabe Ferreira

Speram ca modelele alese de noi v-au inspirat si ca, pe viitor, printre zecile sau sutele de carti de vizita clasice primite, sa se numere si cele cu un design creativ, memorabil.

Prima impresie creata este intotdeauna importanta in business. Alegand o carte de vizita decupata care sa fie imaginea completa a brand-ului personal sau a afacerii vei putea transforma niste informatii aparent simple in unele memorabile.