Carti de vizita pentru restaurante

Orice restaurant, hotel, pensiune sau club detine carti de vizita concepute in concordanta cu elementele de identitate vizuala. De cele mai multe ori, astfel de carti de vizita sunt utilizate de angajatii respectivei locatii, insa, in unele situatii, acestea sunt oferite clientilor o data cu nota de plata, putand fi astfel utilizate pentru viitoarele rezervari. Idiferent de contextul in care o astfel de carte de vizita este utilizata, trebuie ca aceasta sa atraga prin creativitate si, bineinteles, sa furnizeze datele de contact, adresa si logo-ul locatiei.

Mai jos, am selecat o serie de modele de carti de vizita utilizate de restaurante din afara tarii. Speram sa va placa!

check Fabrikk – carti de vizita

Primul model de carti de vizita a fost conceput pentru restaurantul Fabrikk din Istanbul. Modelul se diferentiaza  si atrage atentia datorita formei cartii de vizita.

quote_signDesigned for an Istanbul based restaurant where you can have delicious meals in a young, vintage factory atmosphere with an urban feel.

carti de vizita restaurant 01

check Wockbar – carti de vizita

Cel de-al doilea model de carti de vizita a fost conceput de designer-ul Michael Schepis, pentru restaurantul Wockbar, o locatie fresh si funcky dupa cum este descrisa de proprietari.

carti de vizita restaurant 02

check Gochisou – carti de vizita

Cartile de vizita de mai jos, la fel ca toate celelalte materiale tipografice, au fost realizate pentru restaurantul japonez Gochisou.

carti de vizita restaurant 03

check Salt & Pepper – carti de vizita

carti de vizita restaurant 04

check Trincadeira – carti de vizita

Modelul de mai jos a fost realizat pentru un restaurant din Portugalia, recunoscut, in special, pentru vinuri si preparate traditionale.

carti de vizita restaurant05

check Mourella – carti de vizita

Ultimul model de carti de vizita ne duce in Grecia, mai exact in Insulele Rodos, la restaurantul Mourella.

carti de vizita restaurant 06