Carti de vizita salon cosmetica

Dupa cum v-am promis, colectia de carti de vizita de pe site va fi imbogatita permanent cu noi modele. Astazi, adaugam patru template-uri gratuite categoriei modele carti de vizita salon cosmetica”.

Puteti opta pentru unul dintre modelele de mai jos, daca nu aveti un design prestabilit si daca acesta se potriveste cu profilul dvs. de activitate. Bineinteles, modelul ales va fi personalizat cu datele furnizate de beneficiar. Daca modelul ales permite, puteti adauga si alte elemente grafice pe care le considerati reprezentative pentru compania dvs.

check-markPrimul model de carti de vizita este unul general, din acest motiv el poate fi folosit atat de specialistii in hair style, cat si de cei in cosmetica. Grafica acestui prim model permite adaugarea logo-ului salonului.

carti de vizita cosmetica COS 005

check-markUrmatoarele doua modele de carti de vizita se adreseaza specialistilor in manichiura si pedichiura, imaginile utilizate fiind reprezentative pentru acest domeniu.

carti de vizita cosmetica COS 006

carti de vizita cosmetica COS 007

check-markUltima carte de vizita pe care o adaugam acestei categorii este conceputa pentru specialistii in hair style.

carti de vizita cosmetica COS 008

Daca v-au placut aceste modele si doriti sa optati pentru unul dintre ele , nu uitati, in momentul in care plasati comanda, sa specificati codul acestuia.