Carti de vizita transparente pentru fotografi

41223968874In fiecare zi tot mai multi fotografi devin din amatori profesionisti astfel incat diferentiarea, atat prin portofoliu, cat si prin materialele tiparite, este unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa tina cont.

In acest context, unul dintre lucrurile pe care le puteti face daca sunteti un fotograf care vrea sa obtina mai multa atentie decat concurenta, este realizarea unei carti de vizita remarcabile si, daca este posibil, sa o faceti sa arate ca si cum ar fi fost facuta de un fotograf.

Trebuie sa fiti creativi in strategiile de marketing, cu scopul de a obtine un avantaj fata de concurenta si nu puteti face asta cu ajutorul unei carti de vizita obisnuite. In schimb, cu o carte de vizita unica, care transmite un mesaj si nu doar informatii de contact puteti sa va diferentiati cu usurinta de concurenta.

Trebuie sa va permiteti luxul de a va crea singur o carte de vizita care va reflecta personalitatea, profesia si cel mai important, care va place.

De aceea, cartile de vizita transparente pentru fotografi pot fi o alegere foarte buna pentru dumneavoastra, fiind din ce in ce mai cautate si mai apreciate de catre fotografii din intreaga lume.

Personalizarea si imprimarea unor astfel de carti de vizita transparente pentru fotografi se face in policromie prin tehnologii UV.

Datorita suportului pe care sunt realizate, cartile de vizita transparente nu pot fi printate fata-verso, imprimarea acestora se realizeaza pe o singura fata. Formatele standard ale acestora sunt de 8,5 x 5,5 cm si 9 x 5 cm. La cerere se pot fi lacuite selective, iar colturile pot fi rotunjite.

Mai jos puteti vedea cateva dintre modelele de carti de vizita transparente pentru fotografi:

image019 image017

Mai multe modele de astfel de carti de vizita pot fi gasite pe site, in sectiunea Modele carti de vizita fotograf .

Sursa: DesignYourWay