Casti personalizate pentru telefonul mobil

Untitled-1Castile pentru telefonul mobil au devenit un accesoriu indispensabil in zilele noastre. Fie ca mergi la birou sau in vacanta, suntem convinsi ca acest accesoriu este nelipsit din serivieta sau geanta ta de voiaj. De aceea venim in ajutorul clientilor nostrii si le putem personaliza cu usurinta. Acestea iti pot fi de folos si pentru a-ti face reclama nu doar pentru a fi un simplu accesoriu. Personalizandu-le iti poti face cunoscut brand-ul zi de zi, fara nici un efort.
Mai jos poate fi gasita o descriere a fiecarui tip casti pentru telefon care il putem personaliza cu datele oferite de beneficiar. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online produsul dorit.
Castile pentru telefon mobil Cort sunt un accesoriu foarte chic si la moda. Ele sunt disponibile intr-o gama variata de culori si sunt livrate intr-o cutie eleganta de plastic, in care pot fi depozitate.
Untitled-2Castile pentru telefonul mobil Earstand sunt prevazute cu o mufa Jack de 3.5 mm si sunt livrate intr-o cutie de plastic ce poate fi folosita ca si suport pentru telefonul mobil.
Untitled-2Ambele produse prezentate mai sus, pot fi personalizate la cerere, cu datele oferite de client, prin metoda de print UV, sau prin tehnica de tampografie.
Acestea pot fi comandate online prin simpla adaugare in cosul de cumparaturi. Stocurile produselor disponibile pot fi verificate in pagina fiecarui produs in parte. Transportul produselor se realizeaza prin curierat rapid si este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *