Ce carti de vizita folosesc avocatii?

Profesia de avocat face parte dintre acele profesii care implica, in mod obligatoriu, interactiunea directa cu clientii. In acest caz, pentru a da dovada de profesionalism, toti cei care practica aceasta meserie trebuie sa utilizeze carti de vizita reprezentative pentru propria persoana si pentru serviciile pe care le ofera.

In cautarile noastre, am gasit o serie de carti de vizita utilizate in afara tarii de avocati specializati in diverse servicii.

Astfel, una dintre cele mai cunoscute carti de vizita este ce a lui James Mahon, avocat specializat in procese de divort. Ideea este extrem de simpla si creativa. Cartea de vizita surprinde, chiar daca nu atrage atentia prin elementele de grafica.

carti de vizita avocat

In continuare, am selectat o serie de carti de vizita utilizate in afara tari de diversi avocati. Totusi, daca doriti sa comandati astfel de carti de vizita, pe site, in sectiunea modele carti de vizita va punem la dispozitie o serie de modele gratuite, concepute special pentru avocati. Astfel, daca nu aveti design-ul deja creat, puteti alege unul dintre modelele concepute de noi.

check-markPrimul model este unul fata-verso, fara prea multe elemente grafice. Modelul se impune prin simplitate, fiind conceput pentru firma de avocatura Kueser.

carti de vizita avocat 02

check-markUrmatorul model este conceput pe un background alb ce permite o mai buna lizibilitate a informatiilor.

carti de vizita avocat 03

check-markUltimul model pe care vi-l prezentam in acest articol difera de cele de mai sus fiindca are unul dintre cele patru colturi rotunjite.

carti de vizita 05