Ceasuri personalizate

Untitled-1In categoria produselor ce pot fi de folos intr-un birou am introdus o noua subcategorie si anume cea de “Ceasuri”. Aici puteti gasi mai multe modele de ceasuri de birou ce poti fi personalizate cu usurinta la cerere, cu datele oferite de client.

Mai jos poate fi gasita o descriere a fiecarui tip de ceas pe care il putem personaliza cu datele oferite de beneficiar. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online produsul dorit.
California este un ceas digital si statie meteo prevazut cu afisaj color. Acesta are diverse functii pentre care si cea de alarma, termometru si hygrometru. In plus acesta retine evolutia temperaturii pentru 12 ore.

Untitled-2Storm cloud este o statie meteo cu ceas ce este prevazuta cu alarma, cu un termometru ce inregistreaza temperature de la 0 la 50 de grade Celsius si cu un higrometru ce inregistreaza valorii cuprinse intre 20 si 99%. Acesta mai dispune si de un calendar pentru anii 2001-2099.

Untitled-2Tropical este o statie meteo digitala cu un display color iluminat si functie wireless.

Untitled-2Sfera este un ceas digital cu un design modern. Ceasul este prevazut cu un suport inovator pentru notite. Livrarea acestuia se realizeaza cu tot cu baterii.

Untitled-2Toate produsele prezentate pot fi personalizate la cerere cu datele oferite de client, prin metoda de print UV sau tampografie.

Stocurile disponibile pot fi verificate pe pagina fiecarui produs in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *