Comenzi online de pixuri inscriptionate

pixuri inscriptionateNe propunem ca astazi sa va prezentam o serie de avanataje oferite de unele dintre produsele realizate de noi, pixurile inscriptionate. Fiecare dintre noi apeleaza zilnic la un instrument de scris traditional, fie el pix sau creion astfel incat de ce sa nu facem din acestea un mijloc eficient de promovare?

Utilizarea unui pix personalizat ofera mai multe avantaje. Pe de o parte, denota profesionalism, iar, pe de alta parte, permite promovarea unor informatii referitoare la companie (logo, site-ul, date de contact).

Pixurile inscriptionate pot deveni un instrument de marketing in campaniile electorale, pot fi oferite in semn de apreciere la strangeri de fonduri, campanii umanitare, ori pot consolida legatura dintre angajati si companie. Serviciul de inscriptionare pixuri este unul dintre cele mai ieftine metode de promovare a afacerii dumneavoastra.

Potentialii clienti, clientii deja existenti, partenerii de afaceri, angajatii si toti cei care primesc un astfel de produs îl vor aprecia cu siguranta, in special datorita utilitatii acestuia. In acest sens, trebuie sa va asigurati ca datele inscriptionate ofera cele mai relevante informatii care doriti sa fie retinute. De aceea, in functie de suprafata de personalizare pe care o aveti la dispozitie, va recomandam ca alaturi de denumirea companiei si logo sa adaugati si slogan-ul menit sa va diferentieze de concurenta si sa va faca usor de recunoscut.

Fiind un mijloc eficient si subtil de marketing, fie distribuite individual, fie impreuna cu alte materiale promotionale sau tipografice, pixurile inscriptionate sunt unul dintre cele mai ieftine si accesibile instrumente de promovare. Pe site puteti gasi pixuri intr-o gama variata de forme si culori, imprimarea putandu-se face intr-o culoare, in doua culori sau in policromie. De asemenea, puteti opta ca personalizarea sa fie facuta pe clips sau pe corp, in functie de dimensiunea si forma pixului.

Oferta noastra cuprinde atat pixuri din plastic, metal, bambus, pixuri biodegradabile dar si seturi de pixuri care se preteaza oricarui context ce vizeaza cresterea notorietatii companiei pe care o reprezentati.

Toate comenzile de pixuri inscriptionate plasate pe site beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *