Cum personalizam memorii USB tip card?

usb-tip-cardO noutate in ceea ce priveste realizarea de obiecte promotionale sunt memoriile USB de tip card. In prezent, USB-urile de tip card sunt unul din cele mai creative si vizibile moduri de a promova afacerea prin intermediul promotionalelor. Folosite in comunicarea interna, USB-urile card pot fi oferite angajatilor ca recompense sau cadouri la diferite evenimente. Indiferent de modul in care le veti utiliza, puteti fi sigur de faptul ca un astfel de produs personalizat va fi extreme de apreciat.

Marele avantaj al acestui tip de USB personalizat este faptul ca puteti folosi intreaga suprafata (aproximativ 85 x 54 cm) pentru a o imprima, fie cu datele de contact ale companiei, fie cu mesaje publicitare menite sa promoveze un produs, serviciu sau diverse oferte.

Pe langa aceste avantaje de ordin estetic, exista si avantajul functional al memoriei USB de tip card. Echipa Advice Media personalizeaza memorii USB card cu o capacitate de 2 Gb, ceea ce permite stocarea de fotografii, cataloage, prezentari multimedia sau alte materiale pe care le considerati utile.

memorie-usb-card

Datorita faptului ca fiecare dintre noi foloseste zilnic un astfel de produs ne dorim sa reziste o perioada cat mai indelungata. Memoriile USB tip card disponibile pe site-ul nostru sunt rezistente la uzura, devenind un mod eficient de a va promova in mod permanent prin beneficiarii acestuia.

Atunci cand realizati singuri design-ul ce urmeaza a fi imprimat pe suprafata cardului, trebuie sa tineti cont de aspectele cromatice, sa aveti grija ca informatiile sa fie lizibile, sa nu introduceti prea mult text si sa va limitati la datele de contact si cateva elemente grafice reprezentative.

usb-card

Tineti cont de recomandarile din imaginea de mai jos pentru a evita posibilele erori rezultate in urma gestionarii nepotrivite a suprafetei de imprimare.

memorie-usb-card

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *