Cutii si etuiuri pentru instrumente de scris

etuiuri personalizateCutiile sau etuiurile personalizate pentru instrumentele de scris pot fi utilizate cu succes in momentul in care, in cadourile corporate pe care le oferiti, includeti si pixuri personalizate. Pixurile personalizate pot fi oferite cadou intr-o astfel de cutie sau intr-un etui, impresionand astfel prin eleganta.

Cutiile si etuiurile personalizate din portofoliul Advice Media sunt realizate din materialele reciclate, aluminiu, imitatie de piele, pasla sau plastic. Puteti alege cutii din plastic clasice, sub forma de cilindru in care poate fi introdus un singur instrument de scris sau etuiuri din hartie reciclata care merg perfect impreuna cu pixuri biodegradabile.

Personalizarea se poate face intr-o culoare, in doua culori sau policromie, suprafata de personalizare fiind specificata pe pagina fiecarui produs in parte. Cu o dubla functionalitate, atat pentru pixuri, cat si ca suport pentru carduri este etuiul din imitatie de piele, disponibil pe bej si negru, ce poate fi imprimat pe o suprafata de maximum 30 x 30 mm. Tehnica de imprimare, indiferent de produsul ales este prin tampografie sau print UV.

Indiferent de ocazie, fie ca doriti sa va promovati intr-un mod elegant si original, fie doriti sa le oferiti angajatilor cu ocazia unor sarbatori, cutiile personalizate pentru instrumentele de scris vor impresiona prin rafinament si functionalitate. Puteti alege o cutie pentru un singur instrument de scris, din carton sau plastic sau pentru doua pixuri.

cutii carton instrumente scris

Personalizarea se poate face in policromie, o culoare sau doua, suprafata de personalizare fiind suficient de mare incat sa includeti mai multe informatii utile cu privire la compania pe care o reprezentati, logo, adresa, slogan etc.

cutii plastic instrumente scris

Impreuna cu un pix elegant, cutiile si etuiurile sunt un cadou corporate extrem de apreciat, va permit sa va individualizati fata de concurenta, sa va pozitionati ca un partener credibil si serios pe piata si sa fiti apreciat de catre colaboratori si angajati.

Livrarea este gratuita prin curier rapid pentru obiectele promotionale comandate de pe site-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *