Dopuri pentru urechi si odorizante pentru masina personalizate

Untitled-1Dopurile pentru urechi si odorizantele pentru masina sunt doua dintre produsele ca nu ar trebui sa lipseasca din bagajul tau, atunci cand pleci intr-o calatorie.

Dopurile pentru urechi sunt foarte utile in cazul in care calatoriti cu avionul, astfel evitati sa vi se infunde urechile la decolare sau sa nu puteti dormi din cauza galagiei celor din jurul dumneavoastra.

Fie ca mergeti intr-o calatorie de afaceri sau intr-una de relaxare, veti avea cu siguranta nevoie sa inchiriati o masina, asadar odorizantul de masina va v-a fi cu siguranta de folos.

Mai jos poate fi gasita o descriere a fiecaruia dintre cele doua produse pe care le putem personaliza cu datele oferite de beneficiar. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online produsul dorit.Dopurile pentru urechi Kocu sunt ideale pentru calatoriile cu avionul. Acestea sunt pastrate intr-o cutie transparenta din material plastic, perfecta pentru transport. Produsul este disponibil in diverse culori si poate fi personalizat la cerere cu datele oferite de client.

Untitled-2Odorizantul pentru masina Scrib este un produs cu un design inedit si practice. Acesta emana o aroma de lamaie. Datorita dimensiunii sale reduse poate fi transportat cu usurinta in geanta de voiaj, fara a ocupa prea mult spatiu.

Untitled-2Atat odorizantul pentru masina cat si setul de dopuri pentru urechi, pot fi personalizate la cerere cu datele oferite de client, prin metoda de print UV sau prin tehnica de tampografie.
Puteti comanda produsele dorite online, prin simpla adaugare a acestora in cosul de cumparaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *