Dozatoare si pahare pentru pastile

introa1

Pentru a satisface toate nevoile clientilor nostri in materie de obiecte promotionale, am introdus pe site si produse din sfera medicala.

Deoarece intr-o calatorie fie ea de afaceri sau personala, pot sa apara situatii neprevazute ce tin de partea medicala, va punem la dispozitie doua noi produse ce pot fi personalizate dupa cerintele dumneavoastra si anume: dozatoare pentru pastile si pahare pentru pastile.

Mai jos puteti gasi o descriere a celor doua tipuri de produse, cat si detalii tehnice ce tin de personalizarea acestora.

Dozatoarele si paharele pentru pastile sunt ideale atat pentru a fi folosite in calatorii cat si pentru utilizarea de zi cu zi. Aceste produse va pot face viata mai usoara fiind atat practice, cat si moderne. Mai mult, personalizarea acestora transforma un simplu produs intr-un adevarat obiect promotional ce poate fi folosit pentru promovarea afacerii.

Dozator pentru pastile Nadia

medication

Dozatorul pentru pastile Nadia este confectionat din material plastic transparent fiind de forma rotunda. Dozatorul este prevazut cu 8 compartimente ce sunt ideale pentru depozitarea medicamentelor. Personalizarea acestuia se poate realiza pe o suprafata de 95 de mm din suprafata totala a produsului de 98 x 20 mm, prin tehnici de tampografie si print UV.

Pahar pentru pastile Medication

nadia

Paharul pentru pastile Medication este un pahar pliant confectionat din material plastic ce este prevazut cu un suport pentru depozitarea medicamentelor. Fiind pliabil si neocupand astfel mult loc in bagaj, acesta este un produs ideal pentru calatorii. Poate fi personalizat prin tehnici de tampografie si print UV, pe o suprafata de 65 de mm.

Pentru a afla informatii despre stocuri puteti accesa pagina fiecarui produs in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *