Frisbee, evantaie si papuci de plaja

Untitled-1Pentru ca sezonul cald e aici, am vrut sa venim in intampinarea dorintelor clientilor nostrii si am introdus in site o noua categorie de produse ce sunt utile pe timpul verii. Aceasta contine produse ca frisbee-uri, evantaie si papuci de plaja. Toate aceste produse pot fi personalizate cu usurinta, la cerere.
Mai jos poate fi gasita o descriere a fiecarui tip de produs din categoria celor de vara pe care il putem personaliza cu datele oferite de beneficiar. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online produsul dorit.
Horizon este un frisbee rotund, fabricat din material plastic. Acesta este disponibil intr-o gama variata de culori si poate fi personalizat foarte usor cu datele oferite de client.
Untitled-2Smooth Fly este un frisbee realizat din material plastic ce este prevazut cu o suprafata plata ideala pentru personalizare.
Untitled-2Kerry este un evantai fabricat din material plastic ideal pentru zilele calduroase de vara.
Untitled-2Imagine sunt papuci de plaja cu talpa si cureaua din cauciuc. Acestia pot fi imprimati prin sublimare pe toata suprafata.
Untitled-2Toate produsele prezentate mai sus pot fi personalizate la cerere, cu datele oferite de client, prin metoda de print UV sau tampografie.
Produsele poti fi comandate foarte usor, online, prin simpla lor adaugare in cosul de cumparaturi. Stocurile disponibile pot fi verificate pe fiecare pagina de produs in parte. Transportul acestora se realizeaza prin curierat rapid si este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *