Gama variata de brichete personalizate

bricheta personalizataBrichetele, asemenea tuturor obiectelor promotionale, sunt instrumentele perfecte promovarii brand-ului cu ocazia diferitelor evenimente sociale, facilitand astfel consolidarea pe piata si cresterea notorietatii.

De asemenea, brichetele sunt instrumente de promovare utile in timpul campaniilor electorale, a celor de promovare a unui produs, suprafata lor putand fi imprimata cu orice fel de date, de la elementele de identificare ale firmei sau ale personalitatii politice, la imagini cu produsele comercializate de compania dumneavoastra.

Companiile de imobiliare, restaurantele, hotelurile si orice alte firme a caror activitate se desfasoara in relatie cu publicul opteaza foarte adesea pentru acest mod de promovare sau de recompensare a clientilor.

Brichetele personalizate sunt din gamele Tokai si Unilite, dimensiunile fiind mini, slim sau clasice, iar gama de culori extrem de variata. Puteti alege intre brichetele mecanice sau cele cu aprindere piezo, personalizarea facandu-se pe o singura fata sau pe ambele, in policromie, o culoare sau doua culori.

Preturile brichetelor personalizate de catre Advice Media incep de la 0.6 lei si pot creste pana la 3.40 lei, in functie de dimensiune, caracteristici, tipul de aprindere si imprimare.

Bricheta cu deschizator pentru sticle

Fiind extrem de populare datorita dublei functionabilitati, in portofoliu Advice Media puteti gasi brichete cu dechizator de sticle ce pot fi personalizate in functie de cerintele clientului.

Puteti opta pentru bricheta M3L cu desfacator, aprindere mecanica, din plastic, in culorile alb, negru, galben, rosu, albastru, suprafata de personalizare de 45 x 13 mm sau pentru bricheta Unilite cu desfacator, cu un aspect mai elegant, aprindere piezo, disponibila in culorile negru, galben, albastru, alb, rosu, verde, suprafata de imprimare 50 x 12 mm.

La ambele produse imprimarea se face prin tampografie sau print UV.

bricheta deschizator sticle

Bricheta mini Tokai sau Unilite

Brichetele mini Tokai sau Unilite sunt intr-o gama variata de culori, fiind deosebit de practice si atragatoare prin design-ul lor de dimensiuni mici, putand fi personalizate cu orice informatii pe o suprafata de 12 x 42 mm.

bricheta mini

Bricheta personalizata clasica

Pentru cei care prefera o bricheta clasica, oferta noastra cuprinde brichetele MI 3LC Classic cu tip de aprindere mecanic şi protectie pentru copii şi brichetele Tokai electronic Classic cu aprindere piezoelectrica, echipate de asemenea cu protectie pentru copii, suprafata de personalizare fiind de 12 x 60 mm, respectiv 58 x 14 mm.

Ambele tipuri vin intr-o gama diversificata de culori, putand alege culoarea cea mai potrivita a brichetei in concordanta cu culorile design-ului.

brichete clasice

Bricheta eleganta

Personalizam orice bricheta Unilite cu led, cu aprindere piezo sub culorile argintiu, albastru, galben, negru, rosu, alb, suprafata de imprimare 50 x 11 mm.

Pentru ocaziile sau evenimentele speciale, avem o serie de brichete de lux, precum brichetele Tokai mecanic Elegance disponibile in culori deosebite precum auriu, argintiu si negru si incorporate cu sistem de protectie copii dar si Brichetele Tokai electronic Elegance, piezoelectrice, suprafata de personalizare de 58 x 14 mm.

bricheta eleganta

Bricheta cu aprinzator

Puteti alege personalizarea brichetei Unilite tip aprinzator, cu o dimensiune mai mare decat bricheta clasica si functionabilitate mai crescuta. Gama de culori cuprinde galben, negru, rosu, alb, albastru iar tipul de aprindere este piezo.

bricheta aprinzatorIndiferent de tipul de bricheta pe care-l alegeti si de cantitatea pentru care ati optat, va garantam personalizarea si livrarea produselor in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii, gratuit, prin curier rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *