De la identitate vizuala la carti de vizita online

moodley_brand_identityPrimul pas pe care orice companie trebuie sa-l realizeze in materie de design se refera la stabilirea identitatii vizuale, a acelor elemente ce urmeaza sa apara pe toate materialele de comunicare, de la carti de vizita, foi cu antet, mape de prezentare, site, blog si pana la materialele audio-video. Toate elementele vizuale trebuie concepute in armonie cu viziunea, misiunea si valorile companiei.

Regulile prevazute in manualul de identitate trebuie respectate astfel incat toate materialele de comunicare sa transmita un singur mesaj coerent. Dupa ce a fost stabilit acest prim pas urmeaza crearea materialelor de comunicare. In prezent, pentru productia materialelor tipografice, companiile pun la dispozitie diverse sisteme de comanda ce duc la atat la economisirea timpului de productie, cat si a celui de livrare.

Chiar de la inceputul activitatii noastre ne-am propus sa tinem cont de noile mijloace de comunicare in masa si de schimbarile pe care acestea le produc. In acest sens, va punem la dispozitie sistemul de comanda online a produselor tipografice. Astfel, prin intermediul site-ului puteti comanda carti de vizita online, mape de prezentare, foi cu antet, cataloage, CD-uri sau DVD-uri personalizate, precum si calendare, flyere, plicuri etc. Cu un simplu click toate aceste produse vor ajunge, prin curier rapid, direct la sediul dvs.

Revenind la tema articolului nostru, va propunem sa urmarim cativa pasi ce au fost parcursi pentru crearea noii identitati vizuale a restaurantului Mangolds, un restaurant vegetarian din Graz, Austria. Motto-ul acestuia, „Cool atmosphere, wide selection, freshness, quality, good mood”, se regaseste in fiecare element grafic propus de echipa de creatie de la Moodley Brand Identity.

logo

carti de vizita si foi cu antet1

CVmoodley_brand_identity_promomoodley_brand_identity_juicemoodley_brand_identity_coffeemoodley_brand_identity_intrare