In ce pot fi puse cartile de vizita?

suport carti de vizita rosuSuporturile pentru cartile de vizita sau portcardurile sunt un accesoriu de nelipsit pentru pastrarea cartilor de vizita si chiar a cardurilor bancare intr-un mod elegant, putand fi oferite cadou clientilor sau angajatilor, ceea ce va atrage cu siguranta atentia dar si aprecierea celor din jur.

Pe site-ul nostru puteti gasi o gama variata de suporturi de carti de vizita din metal sau aluminiu sau portcarduri realizate din piele sau inlocuitor piele, care datorita dimensiunilor reduse pot fi purtate zilnic fie in buzunar, poseta, serviete sau in geanta pentru laptop.

Alegeti sa personalizati  suporturile pentru carti de vizita si portcardurile intr-un mod eficient astfel incat modelul ales sa cuprinda datele de identificare ale companiei si mesajul pe care doriti sa il diseminati. De asemenea, daca intentionati sa le oferiti cadou angajatilor, adaugati un set de carti de vizita pe carton normal, transparente sau din plastic personalizate cu datele companiei si numele persoanei careia urmeaza sa i le oferiti, garantandu-va astfel recunostinta si respectul acestora. 

Aceste produse se diferentiaza printr-o serie de caracteristici detaliate in randurile de mai jos. Preturile sunt curpinse intre 1,2 si 16 lei, in functie de complexitatea modelului, materialul folosit, alegerea tipului de personalizare: o culoare, doua sau policromie.

Mai jos va prezentam cateva astfel de produse comercializate pe site-ul personalizate.info.

Suportul de carti de vizita Twelve este realizat din imitatie de piele, cu dimensiunea 76 mm x 107 mm x 8 mm, perfect pentru a pastra 12 carti de vizita, cardul bancar sau carnetul de conducere. Culorile dintre care puteti alege sunt: rosu, negru si albastru, personalizarea facandu-se prin tampografie si print UV. Recomandam acest produs deoarece este deosebit de practic, simplu si eficient.

suport carti de vizita colorat

Suportul de carti de vizita din aluminiu are un aspect simplu la o prima vedere, dar datorita materialului din care este facut, se observa o nota de noutate si originalitate.

Suprafata de personalizat poate fi imprimata intr-o culoare, doua culori sau policromie prin print UV sau tampografie ceea ce garanteaza o perioada indelungata de folosire si rezistenta la uzura. Puteti alege ca supotul de carti de vizita din aluminiu sa fie albastru, rosu sau argintiu.

suport-carti-de-vizita-imitatie-piele

suport carti de vizita pieleDaca preferati un suport de carti de vizita cu un aspect deosebit, la un raport calitate-pret foarte bun, puteti opta pentru suportul de carti de vizita maro, realizat din plastic si imbracat in piele.

Fiindca dimensiunea este doar de 102 mm x 63 mm, acesta poate fi purtat in fiecare zi, la orice intalnire de afaceri, facandu-va sa va distingeti cu usurinta.

Personalizarea unui astfel de suport permite, pe de o parte, diferentierea cu usurinta, iar, pe de alta parte, da dovada de profesionalism. Logo-ul poate fi imprimat in policromie sau in culorile care se potrivesc cel mai bine din punct de vedere cromatic cu nuanta port cardului.

Din categoria produselor de lux, se distingsuport carti de vizita negru suporturile Valence din gama André Philippe, cu rama metalica si cu capac acoperit cu inlocuitor de piele cu cusaturi decorative albe.

Puteti alege un astfel de produs deosebit de elegant atunci cand vreti sa oferiti un cadou deosebit si care nu va trece neremarcat in fata partenerilor, clientilor sau furnizorilor.

Suportul este livrat intr-o cutie neagra de cadou ceea ce va face si mai usoara oferirea acestora. Pentru un plus de originalitate, intr-un astfel de suport puteti pune spre a fi oferite drept cadou si carti de vizita pe cartoane speciale, simple sau colorate in masa.

Un alt produs care are atat un aspect elegant, functionabilitate ridicata dar si un design original din portofoliul Advice Media, este suportul de carti de vizita Alim. Acesta este realizat din metal si invelit in imitatie de piele, prevazut cu o curelusa cauciucata, disponbil in culorile alb, rosu si albastru.

Personalizarea se realizeaza intr-o singura culoare, doua sau policromie, in functie de cerintele clientului, pe suprafata exterioara a produsului. Recomandam suportul Alim atunci cand vreti sa va remarcati in intalnirile business, dar si pentru a face cadou partenerilor si angajatilor fideli care sa fie apreciat datorita calitatii superioare atat a materialului cat si a personalizarii.

suport carti de vizita imitatie piele

Si, fiindca dorim sa fiti multumiti pe deplin de serviciile noastre, orice comanda de  portcard sau suport de carti de vizita beneficiaza de transport gratuit prin curier rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *