Lacate si etichete personalizate pentru bagaje

eti_latLacatele si etichetele pentru bagaje sunt doua dintre cele mai importante categorii de accesorii ce nu ar trebui sa lipseasca nici unei persoane care calatoreste in mod constant. Din acest motiv, Advice Media a venit in ajutorul clientilor sai si a introdus in site aceste doua categorii noi de produse ce pot fi cu usurinta personalizate.

In cele doua noi categorii de pe site pot fi gasite produse utile, in special, firmelor ce-si desfasoara activitatea in domeniul turismului. Personalizate, lacatele sau etichetele pentru bagaje pot deveni obiecte promotionale oferite in cadrul cadourile corporate. O alta idee de utilizare a acestor produse, dupa ce au fost personalizate, este oferirea lor clientilor finali.

Mai jos poate fi gasita o descriere a fiecarui tip de lacat si eticheta pentru bagaje pe care o putem personaliza cu datele oferite de beneficiar. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online produsul dorit.Lacat pentru bagaje Ikun

Lacat pentru bagaje din material plastic si metal, prevazut cu cod de siguranta, devenind astfel foarte practic pentru calatorii. Lacatul este disponbil in mai multe culori. Personalizarea se realizeaza prin tampografie sau print UV, pe o suprafata de 30 x1 0 mm.

lacat1

Lacat pentru bagaje Zanex

Zanex este un lacat metalic pentru bagaje, prevazut, la fel ca si Ikun, cu cod de siguranta. Puteti alege dintr-o gama variata de culori. Personalizarea se realizeaza prin print UV, tampografie sau gravura laser, pe o suprafata de 30 x 10 mm. Dimensiunea lacatului este de 20 x 65 x 8 mm.

lacat2

Eticheta pentru bagaje Bandel

Eticheta pentru bagaje Bandel este conceputa sub forma de capsula, fiind realizata din material plastic. Design-ul acestui produs este inovator si practic. Etichetele sunt disponibile in culori variate si pot fi personalizate cu datele oferite de beneficiar. Printul se realizeaza in policromie. Un astfel de obiect promotional personalizat poate fi folosit cu succes de agentiile de turism sau de hoteluri si pensiuni.

lacat3

Eticheta pentru bagaje Glasgow

Eticheta Glasgow poate fi folosita pentru bagaje si este realizata din material plastic. Conceputa cu un design modern si culori variate, eticheta Glasgow este ideala pentru calatoriile cu avionul. Agentiile de turism pot personaliza astfel de obiecte si oferi clientilor sau altor tipuri de publicuri cu care interactioneaza. Datorita utilitatii, o astfel de eticheta va fi folosita de catre beneficiar, asigurand astfel vizibilitate datelor cu care a fost personalizata.

eticheta 0

Eticheta pentru bagaje Washington

Eticheta pentru bagaje este din plastic, cu hartie inserata, cu un design atractiv si totodata practic.

eticheta 1

Eticheta pentru bagaje Yeq

Eticheta pentru bagaje din material plastic, prevazuta cu pix inclus. Produsul este disponibil in variante de rosu sau albastru.

eticheta 2

Transportul produselor este gratuit prin curier rapid. Mai multe informatii si specificatii tehnice pot fi gasite in pagina fiecarui produs in parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *