Lanyard-uri si suporturi pentru ecusoane personalizate

Untitled-1Lanyard-urile si suporturile pentru ecusoane sunt un mod foarte eficient si totodata ieftin de a-ti promova afacerea atunci cand mergi la conferinte sau la intalniri. De aceea venim in ajutorul tau si in acest articol iti prezentam cateva modele de lanyard-uri si suporturi pentru ecusoane pe care le putem personaliza la cerere.

Mai jos poate fi gasita o descriere a fiecarui tip de lanyard si suport pentru ecuson pe care il putem personaliza cu datele oferite de beneficiar. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online produsul dorit.
Lanyard-ul Briol este confectionat din poliester. Acesta este prevazut cu o carabina detasabila din metal si un snur pentru telefonul mobil.

Untitled-2Lanyard-ul Double este fabricat din poliester si este dotat de asemenea cu o carabina si un snur pentru telefonul mobil.

Untitled-2Lanyard-ul Maes este de asemenea confectionat din poliester si este prevazut cu o carabina din material plastic si cu un suport pentru ecuson din material PVC.

Untitled-2Lanyard-ul Sigex este confectionat din silicon si este prevazut cu o carabina metalica si un snur pentru telefonul mobil.

Untitled-2Suportul pentru ecuson Alter este confectionat din material PVC transparent si este ideal pentru conferinte.

Untitled-2Toate produsele prezentate mai sus pot fi personalizate la cerere, prin metoda de print UV, tampografie sau gravura laser. Stocurile disponibile pot fi verificate in pagina fiecarui produs in parte. Transportul produselor comandate se realizeaza prin curierat rapid si este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *