Memorii USB, hub-uri si cititoare de carduri personalizate

Memoria USB este o memorie electronică, de calculator sau alt aparat cu memorie, nevolatilă, în care datele persistă și fără alimentare cu energie electrică și care la nevoie poate fi ștearsă și reprogramată sau reîncărcată cu date.

O data cu evolutia rapida a tehnologiilor moderne, si nevoile clintilor nostrii care isi doresc ca diverse produse sa fie personalizate, este in continua crestere. De aceea, am introdus in site, mai multe modele de memorii USB, hub-uri USB si cititoare de carduri, pe care le putem personaliza la cerere.

Mai jos poate fi gasita o descriere a fiecarui model de memorie USB, hub USB si cititor de carduri pe care le putem personaliza cu datele oferite de beneficiar. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online produsul dorit.
Ashton este o memorie USB cu o capacitate de 4 Gb. Aceasta se livreaza intr-o cutie eleganta de cadou.
Untitled-2Intrex este o memorie USB, din material plastic cu o capacitate de 4 Gb. Aceasta este prevazuta cu un inel de prindere metalic, ce poate fi atasat la chei.
Untitled-2Apek este un cititor de carduri MicroSD, dotat cu un conector USB flebixil. Acesta este prevazut cu o carabina pentru lanyard.
Untitled-2Nico este un hub USB cu 4 iesiri. Acesta este dotat cu un ceas digital si un termometru.
Untitled-2Toate produsele prezentate mai sus pot fi personalizate la cerere, prin metoda de print UV sau tampografie. Transportul produselor comadate se realizeaza prin curierat rapid si este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *