Mesaje amuzante pe cartile de vizita

Daca vrei sa te diferentiezi prin utilizarea unor carti de vizita, poti face acest lucru atat prin design-ul acestora, cat si prin mesajul transmis prin intermediul lor. Despre design am mai discutat in alte articole, insa astazi vreau sa va prezint cateva modele de carti de vizita ce se diferentiaza prin mesajul transmis, mizand pe originalitate.

Mai jos, am selectat o serie de astfel de materiale, cu un mesaj unic, care se potrivesc, in special, freelancerilor. Spun acest lucru fiindca, daca lucrezi intr-o companie, de obicei, se utilizeaza un template standard pentru toti angajatii din cadrul acesteia. Totusi, daca tu esti cel care decide cum va arata cartea de vizita, te poti inspira din mesajele transmise de catre modelele urmatoare.

1. Primul model ii apartine lui Nathan Sokoloff, designer din Amsterdam, al carui portofoliu il puteti gasi aici. Ce spune Nathan despre cartea sa de vizita? „Pentru mine cartea de vizita este inteligenta, amuzanta, simpla si clara. Sa-ti diferentiezi cartea de vizita de a celorlati prin culori si forme nu este suficient. Trebuie sa ai si un mesaj care sa poata fi retinut.” Ideea de la care a plecat Nathan in realizarea cartilor de vizita: imbina simplitatea cu originalilatea! Rezultatul obtinut se poate vedea mai jos.

carti de vizita nathan sokoloff

2. Cel de-al doilea model  apartine angajatilor agentiei Mutado. Mutado este o agentie fondata in 2004, in Milano. Mesajul transmis prin cartea de vizita este sincer si funny. Ce i-a impins spre o astfel de abordare?

„We were looking for a way to get more money from clients, that’s when we came up with the whole hypno idea.”

carti de vizita mutado

3. Ultimul model ii apartine lui John Kneapler, grafic designer. Atat mesajul, cat si design-ul sunt simple si atrag prin originalitate.

carti de vizita john kneapler

Oare cati dintre noi au astfel de mesaje pe cartile de vizita? Poate, pe viitor, cand concepem design-ul unor astfel de materiale vom lua in calcul si acest aspect legat de textul furnizat si de originalitatea si creativitatea acestuia.

Citatul cu care vrem sa incheiem articolul de astazi ii apartine lui Scott Adams:

Creativity is allowing yourself to make mistakes. Design is knowing which ones to keep.