Modele carti de vizita – salon cosmetica

beautyPe site, incepand de astazi, veti gasi o noua categorie cu modele gratuite de carti de vizita. De data aceasta, cartile de vizita se adreseaza celor care lucreaza in saloanele de infrumusetare, de la hair-stylist, make-up artist si pana la cei ce se ocupa cu furnizarea serviciilor de cosmetica si masaj. Momentan, in cadrul acestei noi categorii, se gasesc patru modele de carti de vizita ce pot fi personalizate cu datele clientilor.

La inceput de 2012, mentinem aceleasi preturi, oferindu-va in continuare carti de vizita ieftine si calitative. Transportul cartilor de vizita este GRATUIT, prin curier rapid, indiferent de valoarea comenzii. Astfel, pentru a beneficia de carti de vizita ieftine, trebuie sa respectati doar conditia referitoare la tiraj: comanda minima este de 200 de bucati.

Revenind la tema articolului nostru, vrem sa va prezentam cele patru noi modele de carti de vizita destinate saloanelor de infrumusetare. Daca optati pentru unul dintre modelele de mai jos, nu uiati sa precizati, in formularul de comanda, si codul acestuia. Orice model de carti de vizita poate fi plastifiat, mat sau lucios, sau poate avea colturile rotunjite.

carti de vizita cosmetica 01

carti de vizita cosmetica 002


carti de vizita cosmetica 003

carti de vizita cosmetica 04