Modele carti de vizita: Simple 04

Modelul de mai jos face parte, la fel ca si ultimele modele prezentate, din colectia „modele carti de vizita – simple”. Ideea acestei colectii a fost inspirata de ceea ce se spune despre frumusete: „Adevarata frumusete izvoraste din sublim si simplitate”.

Cu cat design-ul unei carti de vizita este mai simplu, cu atat posesorul acesteia da mai multa dovata de profesionalism si bun gust.

Modelul de carti de vizita de mai jos, in afara de elementul grafic din partea sanga, element care poate fi inlocuit cu logo-ul firmei dumneavostra, nu are in componenta sa alte elemente care sa-l incarce inutil. Datele de contact oferite pe acest model de carti de vizita sunt scoase in evidenta prin realizarea unui contrast puternc cu fundalul. La fel se intampla si in cazul numelui si functiei persoanei de contact.

carti de vizita cu logo CLG 012

Modelul de carti de vizita poate fi tiparit pe carton mat sa lucios, cu grosimea cuprinsa intre 250 si 300 gr. Aceste detalii tehnice, precum si alte servicii conexe legate de procesul de finisare al acestui model de carti de vizita, le veti stabili impreuna cu noi.