Modele de carti de vizita salon infrumusetare

beautyCei care lucreaza in saloanele de infrumusetare pot alege unul dintre modelele de carti de vizita pe care le-am adaugat sectiunii adresate lor. Dupa cum v-am obisnuit, permanent, in toate categoriile de carti de vizita sunt adaugate noi modele.

Astazi, va propunem 3 noi modele de carti de vizita pentru care puteti opta in momentul plasarii unei comenzi. Astfel, daca inca nu v-ati conceput design-ul cartii de vizita, puteti alege un model gratuit, accesand sectiunea modele carti de vizita.

Nu uitati, inainte de trimiterea comenzii online, trebuie sa specificati, in formularul de comanda, codul modelului pe care l-ati ales. Cartile de vizita pot fi comandate online, transportul acestora va fi gratuit prin curier rapid.

Modelele de mai jos pot fi utilizate de hair stylisti, specialisti in nail art si toti cei care-si desfasoara activitatea intr-un salon de infrumusetare.

Primul model, COS 009, poate fi utilizat de orice persoana ce lucreaza intr-un salon de infrumusetare, indiferent de functia pe care o ocupa.

carti de vizita COS 009

Cel de-al doilea model de carti de vizita, COS 012, la fel ca si cel anterior, este unul general, elementele grafice utilizate permitand folosirea acestuia de catre toti cei care lucreaza intr-un salon de infrumusetare.

carti de vizita cosmetica COS 012

Ultimul model de carti de vizita, COS 010, se adreseaza exclusiv hair stylistilor, elementul grafic principal fiind reprezentativ pentru activitatea acestora.

carti de vizita COS 010

Aceste trei modele prezentate astazi pot fi gasite alaturi de altele in sectiunea modele carti de vizita cosmetica.

Puteti comanda online carti de vizita, transportul acestora fiind gratuit prin curier rapid.