Mostra de print obiecte promotionale

mostra obiecte promotionaleDe cate ori nu v-ati dorit sa fi stiut calitatea unui produs inainte sa-l fi cumparat? Astazi, mai ales datorita faptului ca activitatea multora dintre noi se desfasoara online, ne dorim ca atunci cand plasam o comanda pe un site aceasta sa fie respectata prin timp redus, costuri rezonabile, seriozitate si profesionalism.

Avand la baza aceste principii si incercand permanent sa facilitam interactiunea cu clientii, Advice Media ofera posibilitatea, in special atunci cand clientii se confrunta cu o alegere dificila, de a comanda gratuit o mostra de print.

Mostra va fi livrata prin curier rapid, urmand ca taxele de expediere sa fie achitate de client.

Pot fi comanda mostre din diverse obiecte promotionale care vor garanta calitatea produselor realizate de noi. Orice solicitare de mostra, indiferent ca e pentru un pix personalizat, o bricheta personalizata sau un alt tip de obiect promotional, se va face online.

Pentru a beneficia de aceasta oportunitate accesati formularul, completati datele de contact si incarcati fisierul cu design-ul pe care-l doriti sa apara pe produsul personalizat. Va vom onora solicitarea in cel mai scurt timp, urmand ca dumneavoastra sa achitati doar taxele de livrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *