Mouse pad-uri personalizate

Untitled-1Un mousepad (SUA) sau mouse mat (Marea Britanie) este o suprafata pentru plasarea si deplasarea unui mouse de calculator. Un mousepad sporeste gradul de utilizare a mouse-ului, comparativ cu utilizarea acestuia direct pe o masa, oferind o suprafata ce permite  LED-ului de urmarire sau a mingii (in fostele modele)de a masura cu precizie miscarea, fara bruiaj.
Mouse-pad-ul este un accesoriul nelipsit dintr-un birou de aceea venim in ajutorul dumneavoastra si va oferim cateva modele ce pot fi personalizate la cerere.

Mai jos poate fi gasita o descriere a fiecarui tip de mouse pad pe care il putem personaliza cu datele oferite de beneficiar. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online produsul dorit.
Doce este un mouse pad inovator fabricat din PVC/EVA ce este prevazut cu un calculator si este dotat cu celule solare.

Untitled-2Subomat este un mouse pad ce se poate personaliza prin sublimare. Pretul produsului include si sublimarea.

Untitled-2Office este o rama foto inovatoare ce poate fi folosita si ca mouse pad. Aceasta este confectionata din material PVC/EVA si este ideala pentru poze cu o dimensiune de 10×15 cm.
Untitled-2Pictium este o rama foto ce poseda o dubla functie. Aceasta poate fi folosita atat ca rama foto cat si ca mouse pad. Este confectionata din material PVC si EVA si este ideala pentru pozele cu o dimensiune de 10×15 cm.

Untitled-2Transportul produselor comandate se realizeaza prin curierat rapid si este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *