Noi modele de Pixuri cu stylus

Untitled-2In categoria de produse “Pixuri cu stylus” am introdus o serie de noi modele de pixuri cu functia stylus incorporata ce permite utilizarea acestora pe orice dispozitiv touch screen. Acestea pixuri pot fi o metoda foarte eficienta de a va promova afacerea zi de zi, fara costuri prea mari.

Mai jos poate fi gasita o descriere a fiecarui nou model de pix cu stylus pe care il putem personaliza cu datele oferite de beneficiar. Accesand link-urile de la fiecare produs in parte, puteti ajunge pe pagina de produs unde aveti posibilitatea de a calcula preturile si de a comanda online produsul dorit.

Minox este un pix din aluminiu cu o mina albastra. Acesta are un corp ce este accesorizat cu un inel elegant metalic. Pixul dispune de functie stylus pentru touch screen.

Untitled-3

Naitel este un pix din material plastic ce dispune de functie stylus. Acesta are un corp colorat si este prevazut cu un buton argintiu.

Untitled-3

Silum este un pix fabricat din aluminiu. Acesta este prevazut cu un creion stylus pentru touch screen si dispune de un design elegant si un dispozitiv de prindere cauciucat.

Untitled-3

Fresno este un pix cu stylus, confectionat din material plastic. Acesta are un design interesant, dispunand de un corp colorat.

Untitled-3

Toate produsele prezentate mai sus pot fi personalizate la cerere prin metoda de prin UV, tampografie sau gravura laser.
Comanda produselor alese se poate face foarte usor, online, prin simpla lor adaugare in cosul de cumparaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *